25η Μαρτίου: Οι 21 κανονιοβολισμοί από τον Λυκαβηττό – ΒΙΝΤΕΟ

Στις 06:21 το πρωί, έγιναν 21 χαιρετιστήριες βολές από το πυροβολείο του Λυκαβηττού, κάτι που θα επαναληφθεί άλλες δυο φορές μέσα στην ημέρα για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

25η Μαρτίου: Η έπαρση της ελληνικής σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης

Στις 10:00 θα τελεστεί η επίσημη δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών, προεξάρχοντος του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου Β΄, παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Στις 10:01 θα γίνει ρίψη 21 χαιρετιστήριων βολών από το πυροβολείο του Λυκαβηττού ενώ στις 10:55 θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνου από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας στο Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη.

Ευαγγελισμός της Θεοτόκου: Τι γιορτάζουμε σήμερα

Στις 11:00 θα ξεκινήσει η παρέλαση τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ενώπιον της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας. που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1 και το ertnews.gr.

Στις 18:41 είναι προγραμματισμένη η επίσημη υποστολή της Εθνικής Σημαίας, στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης με ρίψη 21 χαιρετιστήριων βολών από το πυροβολείο του Λυκαβηττού.

25η Μαρτίου: Ποιοι δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί λόγω των παρελάσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ