25η Μαρτίου: Με παραδοσιακές φορεσιές και σημαίες οι μαθητές – Οι τελευταίες «πινελιές» πριν από την παρέλαση

Η μαθητική παρέλαση για την 25η Μαρτίου πραγματοποιείται σήμερα και στο κέντρο της Αθήνας από νωρίς έφταναν μαθητές και εκπαιδευτικοί.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, οι μαθητές έκαναν τις τελευταίες προετοιμασίες λίγο πριν ξεκινήσουν την παρέλαση.

25η Μαρτίου: Μαθητική παρέλαση

Πολλοί είναι εκείνοι που φωτογραφήθηκαν με την ελληνική σημαία, δηλώνοντας υπερήφανοι. Νέοι και νέες με παραδοσιακές φορεσιές δίνουν ένα ξεχωριστό «χρώμα» στην παρέλαση, ενώ τα χαμόγελα και τα «πειράγματα» δεν έλειψαν.

Μαθητική παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κλειστοί για πολλές ώρες θα είναι σήμερα αρκετοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της μαθητικής παρέλασης στο Σύνταγμα.

Για τον λόγο αυτό, η Τροχαία έχει προχωρήσει σε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα δημιουργήσουν προβλήματα στους οδηγούς.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Τροχαία, σήμερα Παρασκευή από τις 6 το πρωί απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων και από τις 10.00 έχει διακοπεί η κυκλοφορία στους ακόλουθους δρόμους:

  • Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σέκερη και της Λ. Βασ. Αμαλίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς πλ. Συντάγματος.
  • Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.
  • Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αθ. Διάκου και Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς πλ. Συντάγματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ