Νέα Σμύρνη: Κάηκε ολοσχερώς το Cavaliere – Αναλαμβάνει την έρευνα το Τμήμα Εκβιαστών

Το τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας αναλαμβάνει την έρευνα για τη φωτιά που ξέσπασε στο εστιατόριο Cavaliere επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στην Νέα Σμύρνη.

Φωτιά στην Νέα Σμύρνη: Απεγκλώβισαν μητέρα και το μωρό της από την πολυκατοικία

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, όταν ξέσπασε η φωτιά, το εστιατόριο ήταν κλειστό και μέσα βρισκόταν ένας εργαζόμενος, ο οποίος καθάριζε. Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, κάποιοι του την “έπεσαν” και έφυγε γιατί φοβήθηκε. Όταν απομακρύνθηκε, είδε οι άγνωστοι να πετούν μια φωτοβολίδα στο εσωτερικό.

Θεωρείται ότι οι δράστες είχαν ρίξει και κάποια εύφλεκτη ουσία, καθώς μόνο η φωτοβολίδα δεν δικαιολογεί τη γρήγορη εξάπλωση της φωτιάς.

Νέα Σμύρνη: Μαρτυρία-σοκ για τη φωτιά στο εστιατόριο – «Έσπασαν το τζάμι και πέταξαν κάτι μέσα»

Πλέον οι αστυνομικοί του τμήματος Εκβιαστών θα εξετάσουν αν οι ιδιοκτήτες είχαν δεχθεί απειλές στο παρελθόν ή αν πρόκειται για κάποιο ξεκαθάρισμα.

Πάντως το ιταλικό εστιατόριο είναι αρκετά γνωστό και δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι που το επιλέγουν.

Νέα Σμύρνη: Οι πρώτες εικόνες από την φωτιά στο εστιατόριο – ΒΙΝΤΕΟ

Φωτιά εστιατόριο Νέα Σμύρνη Φωτιά εστιατόριο Νέα Σμύρνη Φωτιά εστιατόριο Νέα Σμύρνη Φωτιά εστιατόριο Νέα Σμύρνη

Το εστιατόριο καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ ζημίες προκλήθηκαν στην πρόσοψη της πολυκατοικίας καθώς και στα διαμερίσματα. Στο σημείο επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, απεγκλωβίστηκαν 5 άτομα από την πολυκατοικία. Ανάμεσά τους υπάρχει ένας τραυματίας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, καθώς και μια μητέρα με το βρέφος της, που μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο Παίδων.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ