Φωτιές μικρής έκτασης στην Αττική

Φωτιές μικρής έκτασης στην Αττική

Σε τέσσερα περιστατικά πυρκαγιών χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, κατά τη διάρκεια της νύχτας, ευτυχώς μικρής έκτασης.

Στη 01:30 η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για φωτιά που ξέσπασε σε ταχυφαγείο που βρίσκεται στην οδό Αρτέμιδος 1, στη Γλυφάδα, στο φουγάρο του καταστήματος.

Η φωτιά δεν πήρε μεγάλη έκταση, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές, ενώ στο σημείο επιχείρησαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι άνδρες.

Στην περιοχή του Ασπροπύργου, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Μεσσηνίας, στις 02:25 φωτιά εκδηλώθηκε στη σκεπή ενός σπιτιού. Η φωτιά αντιμετωπίστηκε άμεσα από του ανθρώπους της Πυροσβεστικής, εννέα πυροσβέστες με 3 οχήματα, που έσπευσαν στο σημείο, εμποδίζοντας τη φωτιά να πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Λίγο αργότερα, στις 03:00 τα ξημερώματα, από άγνωστη αιτία, η είσοδος ενός φούρνου στη Νέα Σμύρνη τυλίχθηκε στις φλόγες. Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Γούναρη και Ζαφειρίου και προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο του καταστήματος.

Τέλος, στην οδό Μαυρομιχάλη ένας κάδος έπιασε φωτιά με τους άνδρες της Πυροσβεστικής να επεμβαίνουν άμεσα. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 03:09.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ