• Η παράκληση της οικογένειας Φουντούλη

  6:24 μμ, Τετάρτη 06 Νοε 2013 6:24 μμ, Τετάρτη 06 Νοε 2013

  Η παράκληση της οικογένειας Φουντούλη

  Παράκληση προς τα ΜΜΕ να μην προβάλουν οποιοδήποτε οπτικοακουστικό ή φωτογραφικό υλικό με στιγμιότυπα της δολοφονίας, πέραν του οπτικοακουστικού υλικού που έχει δώσει στην δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία, κάνει η οικογένεια του Γιώργου Φουντούλη.

  Την επιστολή που υπογράφει ο πατέρας του, Λάμπρος Φουντούλης, έστειλε η Δικηγόρος και Πρόεδρος της ‘’ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ’’ Αγγελική Κουσουρή

  Η οικογένεια του Γιώργου Φουντούλη παρακαλεί επίσης όποιον έχει σχετικό υλικό από τη στιγμή της δολοφονίας να το παραδώσει στις αρχές.

  ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ

  1.ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΣΗΕΑ) (παράκληση όπως η παρούσα κοινοποιηθεί στα μέλη σας)

  2.ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ, ΕΘΝΙΚΗΣ ‘Η ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΑΥΤΩΝ

  3.TA ΗΜΕΡΗΣΙΑ ‘Η/ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ

  4.ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΒLOG

  5.ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΙΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ‘Η ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣ

  ΤΗΝ κα. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

  Με την παρούσα σας καλούμε να απόσχετε από την προβολή οποιοδήποτε οπτικοακουστικού ή φωτογραφικού υλικού στο οποίο τυχόν προβάλλονται, εν συνόλω ή εν μέρη, στιγμιότυπα της δολοφονίας του γιου μας Γεώργιου Φουντούλη, πέραν του οπτικοακουστικού υλικού που έχει δώσει στην δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία.

  Οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο έχει τυχόν στην κατοχή του οπτικοακουστικό υλικό του τραγικού συμβάντος, παρακαλούμε να το παραδώσει στην αρμόδιες αρχές.

  Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη την παρούσα, τόσο για την τιμή του αποθανόντος γιου μας όσο και να μας ’‘επιτρέψετε’’ να πενθήσουμε, όπως αρμόζει, τον γιό μας.

  Μετά τιμής,

  Για την οικογένεια

  Λάμπρος Φουντούλης

  Λάμπρος Φουντούλης: Πού είναι το ΕΣΡ;

  Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Λάμπρος Φουντούλης ξέσπασε και μέσω Facebook, κάνοντας λόγο για ντροπή και επιρρίπτοντας εμμέσως πλην σαφώς ευθύνες στο ΕΣΡ που επιτρέπει την προβολή σχετικών βίντεο:


  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα