Προστατευόμενος Μάρτυρας Γ: “Ο Γερμενής με έμαθε να σκοτώνω”

Προστατευόμενος Μάρτυρας Γ: “Ο Γερμενής με έμαθε να σκοτώνω”

 

Ο Προστατευόμενος Μάρτυρας Γ, στη συνέχεια της κατάθεσής του σχετικά με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, αναφέρθηκε –σύμφωνα με πληροφορίες- στην προσωπική του εμπειρία από την επαφή του με τους βουλευτές του κόμματος.

Ο Προστατευόμενος Μάρτυρας Γ χαρακτηρίζει –σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- τον βουλευτή Γιώργο Γερμενή, «επιχειρησιακό εκπαιδευτή» του, ενώ σημειώνει χαρακτηριστικά:

«Με έμαθε να σκοτώνω».

Εκτός των άλλων, ο εν λόγω μάρτυρας φέρεται να έχει καταθέσει ότι: «ο Ηλίας Κασιδιάρης μας έκανε ιδεολογικού προσανατολισμού ομιλίες με ναζιστικό προσανατολισμό και μας δίδαξε βηματισμό στρατιωτικού τύπου και ναζιστικούς χαιρετισμούς. Με τον Παναγιώταρο δεν είχαμε κάποια ιδιαίτερη σχέση, απλώς μας προμήθευε ρούχα και γκλομπς. Τον Μίχο δεν τον γνωρίζω. Έχουμε απλώς συναντηθεί σε κάποιες ιδεολογικές συγκεντρώσεις».

Σε ό,τι αφορά τον αρχηγό και τον υπαρχηγό της Χ.Α., ο Προστατευόμενος Μάρτυρας Γ, φέρεται να είπε τα ακόλουθα:

«Παππάς και Μιχαλολιάκος μας προέτρεπαν να είμαστε βίαιοι, να εξοντώσουμε τους εχθρούς μας και να μη φοβόμαστε κανέναν. Άλλωστε, όπως είπα, τίποτα δεν μπορούσε να γίνει εν αγνοία του Αρχηγού και χωρίς την άδειά του. Ακόμα, όλες οι εντολές Πατέλη προς εμάς, ήταν στην πραγματικότητα εντολές του Λαγού προς τον Πατέλη, ο οποίος είχε πάρει εντολή από τον Ηλία Κασιδιάρη».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ