Τι βάζουμε στο ψυγειάκι παραλίας;

Τι βάζουμε στο ψυγειάκι παραλίας;

Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr και διαβάστε

Γράφει η Μπαλαμώτη Δ. Χριστίνα – Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος

Η ώρα της παραλίας έχει ήδη φτάσει και εν μέσω οικονομικής κρίσης είναι ιδιαιτέρως ακριβή η κατανάλωση τροφίμων και ποτών από την καντίνα, την καφετέρια ή το εστιατόριο της παραλίας. Είναι ευκαιρία λοιπόν να στραφούμε σε σπιτικές λύσεις που είναι άλλωστε πιο υγιεινές και κοστίζουν λιγότερο! Γι αυτό και όλο πιο συχνά στην παραλία κάνουν την εμφάνιση τους τα «ψυγεία της παραλίας».

Στην οργάνωση του ψυγείου της παραλίας λοιπόν πρέπει να λαμβάνει κανείς υπόψιν του τα εξής:

α) Αποφεύγουμε να μεταφέρουμε ευπαθή τρόφιμα όπως είναι τα αλλαντικά γιατί αποτελούν ιδανικό υπόστρωμα για ανάπτυξη μικροοργανισμών. Έτσι, μπορούμε να φτιάξουμε κρύα σάντουιτς ή τοστ που να περιέχουν μόνο τυρί και λαχανικά (τομάτα, μαρούλι).

Για τη συνέχεια του άρθρου πατήστε εδώ.

Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr, την πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα για δωρεάν ραντεβού με ιατρό μέσω διαδικτύου και κάντε τις ερωτήσεις σας!

Διαβάστε επίσης:

10 φρούτα και λαχανικά για υγιή μαλλιά το καλοκαίρι

Δέκα συμβουλές για ασφαλή έκθεση στον ήλιο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ