Έχουν ηλικία οι αισθητικές επεμβάσεις;

Έχουν ηλικία οι αισθητικές επεμβάσεις;

Με ή χωρίς οικονομική ύφεση, οι αισθητικές επεμβάσεις παραμένουν στο προσκήνιο για πολλές Ελληνίδες. Ο αριθμός των πλαστικών επεμβάσεων βεβαίως έχει υποδιπλασιαστεί  τα τελευταία οκτώ χρόνια –το 2004 έγιναν15.000 επεμβάσεις, το έτος 2010 έκλεισε με 7.000 πλαστικές- ωστόσο φαίνεται ότι στον πυρήνα της γυναικείας φύσης θα κρύβεται πάντα η επίσκεψη στον πλαστικό χειρουργό.

Ποιες αισθητικές επεμβάσεις μπορεί να κάνει μια γυναίκα ανάλογα με την ηλικία της;

Αυτό που έχει πρωτίστως σημασία για κάθε γυναίκα ξεχωριστά και ανεξάρτητα από την ηλικία της είναι τι προβληματίζει την ίδια και τι είναι αυτό που θέλει να βελτιώσει στην εξωτερική της εμφάνιση, έτσι ώστε να νιώθει καλύτερα. Ωστόσο, υπάρχει μια κατηγοριοποίηση ανάλογα με την ηλικία κάθε γυναίκας.

Για την ηλικία 30+όπου ίσως αρχίζουν να εμφανίζονται οι πρώτες γραμμές έκφρασης μια γυναίκα μπορεί να βελτιώσει την εικόνα του προσώπου της, επιλέγοντας  Botox ή άλλης μορφής ενέσιμες εφαρμογές όπως το υαλουρονικό & πολυγαλακτικό οξύ κα. Επίσης μπορεί ν’ ανανεώσει την επιδερμίδα του προσώπου μέσω του  peelingμε την μέθοδο μικροκρυστάλλων ή με τη βοήθεια Laser (pixel).

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ