Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Θα ήθελα να κάνω παιδιά» – Τι είπε για την χαρακτηριστική κίνηση με την καρδιά

Για τον σύντροφό της, το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού και το κίνημα «metoo» στην πολιτική μίλησε μεταξύ άλλων η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Αρχικά η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» εξήγησε τον λόγο που διεκδικεί την είσοδο του κόμματός της στο ελληνικό κοινοβούλιο: «Με την είσοδο στη Βουλή θα καταφέρουμε ο κόσμος να δει κάτι τελείως διαφορετικό, από όσα έχει δει μέχρι τώρα».

Αναφερόμενη στην χαρακτηριστική κίνηση που κάνει σχηματίζοντας μία καρδιά με τα χέρια της, παραδέχθηκε με ειλικρίνεια ότι την πιστεύει και την υποστηρίζει, ενώ τόνισε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι έχει χάσει την μαχητικότητά της και την διεκδικητικότητά της.

Τι ρόλο έχει στην ζωή της ο έρωτας;

«Ο Διαμαντής έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Όλα όσα έχουμε κάνει μαζί από την πρώτη στιγμή και στην “Πλεύση Ελευθερίας” και στην ζωή μας είναι καθοριστικά» εξομολογήθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Στο ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού στο μέλλον σημείωσε «δεν επεδίωξα έντονα σε κάποια φάση της ζωής μου να κάνω παιδί, αλλά δεν είναι και κάτι που το απέκλεισα. Θα ήθελα να κάνω παιδιά, μπορεί και να κάνω, θα δούμε».

Η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

Κάνοντας μία αναδρομή στην μέχρι τώρα πορεία της, η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» παραδέχθηκε ότι έχει κάνει λάθη.

«Λάθη είναι βέβαιο ότι έχω κάνει, από αυτά μαθαίνουμε. Έκανα λάθος που εμπιστεύτηκα ανθρώπους, οι οποίοι δεν ήταν αυτό που έδειξαν, όπως ο Τσίπρας και η τότε ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν λάθος μου τότε που πίστεψα ότι ο Αλέξης Τσίπρας και οι υπόλοιποι θα ακολουθούσαν στην πορεία όσα υπερασπιζόμασταν» είπε χαρακτηριστικά.

Για την ατάκα «τι είπατε» που είχε πει στο παρελθόν σε συνέντευξή στη με την Σία Κοσιώνη, σχολίασε ότι ήταν μία αντίδραση στην ευθεία αμφισβήτηση που είχε δεχθεί για την υπόσταση και τα κίνητρα που υπερασπιζόταν.

Τι είπε για το «metoo»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι η μόνη γυναίκα πρόεδρος κόμματος αυτή την στιγμή στην Ελλάδα και τόνισε ότι στο πλαίσιο αυτό διεκδίκησε την συμμετοχή της στο debate για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» απαντώντας σε ερώτηση εάν μετά το «metoo» έχει αλλάξει η θέση της γυναίκας στην πολιτική, δήλωσε: «Η θέση της γυναίκας μετά το “metoo” δεν έχει βελτιωθεί ούτε στην πολιτική, διότι ακόμα κι όσοι το “αγκάλιασαν” πολιτικά αποδείχθηκαν ανειλικρινείς. Στο debate δεν ακούστηκε ούτε μία λέξη γι’ αυτό το θέμα, γιατί είχα θέσει προηγουμένως το θέμα ότι θα πρέπει να είμαι στο debate ως μοναδική γυναίκα».

«Η κατάκτηση της ισότητας απαιτεί πραγματική ευαισθησία σε ζητήματα, όπως είναι οι γυναικοκτονίες, οι κακοποιήσεις. Ακόμα και η γυναίκα που παίρνει την δύσκολη απόφαση να καταγγείλει τον κακοποιητή της, δεν πλαισιώνεται από την πολιτεία ώστε να είναι προστατευμένη» συμπλήρωσε.

Σχετικά με το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών και την ανταπόκριση που είχαν οι celebrities στα ψηφοδέλτια των κομμάτων που τους ενσωμάτωσαν σχολίασε η κα. Κωνσταντοπούλου: «Ο καταποντισμός των celebrities εκφράζει μία απογοήτευση από την έλλειψη παρουσίας κι ουσιαστικής παρέμβασης».

Για την επιλογή του Σπύρου Μπιμπίλα στα ψηφοδέλτια της «Πλεύσης Ελευθερίας» ανέφερε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη, δέχθηκε προτάσεις από όλους κι εκείνος απάντησε ότι δεν ενδιαφέρει να μπει ο ίδιος στην Βουλή, αλλά εγώ».

Καταλήγοντας ξεκαθάρισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Δεν είναι ότι γλύκανα, απλά τώρα αναφέρομαι περισσότερο στα συναισθήματά μου και στην αγάπη μου για τον κόσμο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ