Ζωή Κωνσταντοπούλου: Είναι η ευκαιρία να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας και να δώσουμε ζωή στη βουλή

Στο Αρχαίο Θέατρο επέλεξε να συζητήσει με τις πολίτες της Λάρισας η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου, προερχόμενη από τη Λαμία.

Η κα Κωνσταντοπούλου αφού παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές Λάρισας είπε μεταξύ άλλων ότι στόχος του κόμματος της είναι η συμμετοχή των πολιτών μέσα στην βουλή σημειώνοντας πως στην επόμενη βουλή με την είσοδο της «Πλεύσης Ελευθερίας, θα επιδιώκεται να γίνεται σωστά ο κοινοβουλευτικός έλεγχος, αλλά και να έρθει η συζήτηση πάνω στα νομοσχέδια.

«Είναι η στιγμή που θα κριθεί εάν θα αφήσουμε τα επόμενα τέσσερα χρόνια στους ίδιους πολιτικούς, που κάνουν διαγωνισμό ποιος θα πει την καλύτερη ατάκα μέσα στη βουλή και μετά χαριεντίζονται στους διαδρόμους, κοροϊδεύοντας τον ελληνικό λαό . Είναι η ευκαιρία να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας και να δώσουμε ζωή στη βουλή, που σημαίνει πως να φέρουμε την κοινωνία μέσα στη βουλή» είπε η κα Κωνσταντοπούλου, και κατηγόρησε τα υπόλοιπα κόμματα πως δεν ήθελαν ποτέ την φωνή των πολιτών μέσα στη βουλή.

Σημειώνεται, πως παράλληλα η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» μαζί με τους υποψηφίους περιόδευσε στο κέντρο της πόλης της Λάρισας και συζήτησε με πολίτες για την πολιτική, αλλά και για τα καθημερινά προβλήματα που τους απασχολούν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ