Ζαχαριάδης στον Realfm 97,8: Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε λίγους μήνες από ένα κόμμα λίγων χιλιάδων μελών έγινε κόμμα εκατοντάδων χιλιάδων μελών

Ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην Κάτια Μακρή στον Realfm 97,8 δήλωσε ότι “ο Ερντογάν από το 2016 και μετά, από το 2019 ακόμα περισσότερο, είναι ένας Ερντογάν διαφορετικός, ταραχοποιός, ένας Ερντογάν που ανακατεύεται σε όλες τις φασαρίες της περιοχής και ταυτόχρονα αναβαθμίζει τον διπλωματικό του ρόλο”. 

“Οφείλουμε σε αυτά τα ζητήματα να έχουμε μια συνέχεια” σημείωσε.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε λίγους μήνες από ένα κόμμα λίγων χιλιάδων μελών έγινε κόμμα εκατοντάδων χιλιάδων μελών. Έγινε το πρώτο βήμα αντιστοίχισης του κοινωνικού και εκλογικού ΣΥΡΙΖΑ με τον κομματικό” τόνισε ο κ. Ζαχαριάδης.

“Η απόφαση και το πολιτικό ντοκουμέντο του συνεδρίου μας είναι ομόφωνο, παρά τις αποχρώσεις που δεν τις αρνούμαι, τις επιμέρους διαφωνίες στη στρατηγική, που δεν τις αρνούμαι, είναι υπαρκτές, σε ένα κόμμα που στην εκλογική του ήττα χάνει με 32% είναι δυνατόν να έχουμε πολιτική ομοφωνία; Τι είναι πολιτικό νεκροταφείο; Όλοι ομονοούμε στην ανάγκη διεύρυνσης του κόμματος αλλά και μετασχηματισμού του κόμματος” περιέγραψε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ