Ζαχαριάδης στον Realfm 97,8: Κατεβαίνουμε στις εκλογές όχι για να κάνουμε μία αξιοπρεπή ήττα αλλά για να διεκδικήσουμε τη νίκη

“Είναι νέο ματς, προφανώς πριν από 1,5 μήνα στις ευρωεκλογές είχαμε ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Προφανώς αυτό δίνει ένα πολιτικό και ψυχολογικό πλεονέκτημα στη ΝΔ. Την Κυριακή όμως το πρωί οι κάλπες σε όλη τη χώρα θα είναι άδειες και την Κυριακή το βράδυ θα είναι γεμάτες”, είπε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Εμείς καλούμε όλους τους ψηφοφόρους και τους ανθρώπους οι οποίοι ιστορικά ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ την τελευταία δεκαετία να είναι δίπλα μας, να μας στηρίξουν. Κατεβαίνουμε όχι για να μειώσουμε τη διαφορά ή να κάνουμε μία αξιοπρεπή ήττα, αλλά κατεβαίνουμε για να διεκδικήσουμε με τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση την πρωτιά και τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας για αυτό δουλεύουμε”, σημείωσε ο κ. Ζαχαριάδης και πρόσθεσε:

“Έχουμε μπροστά μας δύο μέρες, προχωράμε με αυτοπεποίθηση, με σιγουριά, με δυνατό βηματισμό, με εμπιστοσύνη στο πρόγραμμά μας και στον ηγέτη μας, ο οποίος είναι μπροστά, δίνει συνεντεύξεις, δεν κρύβεται, δεν φοβάται, καλεί τον πολιτικό του αντίπαλο να αναμετρηθούν και θα δούμε την Κυριακή πώς θα πάμε. Πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλύτερα από ό,τι πιστεύουν αρκετοί”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ