ΥΠΕΞ για το δυστύχημα στην Αίγυπτο: Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων

Συλλυπητήριο μήνυμα για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Αίγυπτο που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 32 άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 66 εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών.

“Εκφράζουμε οδύνη για την τραγική είδηση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στην Αίγυπτο. Ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο λαό και την κυβέρνηση της Αιγύπτου”, αναφέρεται στο tweet του υπουργείου Εξωτερικών.

Όπως ανακοίνωσε η αρχή των σιδηροδρόμων της Αιγύπτου, τα τρένα συγκρούστηκαν όταν ενεργοποιήθηκε από “αγνώστους” το σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης, κοντά στην Σοχάγκ με αποτέλεσμα να σταματήσει το προπορευόμενο τρένο και το άλλο να πέσει πάνω του.

Το υπουργείο Υγείας της χώρας σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι “32 πολίτες σκοτώθηκαν και 66 τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση δύο τρένων στην Τάχτα, στο διαμέρισμα της Σοχάγκ”, που βρίσκεται περίπου 460 χιλιόμετρα νότια του Καϊρου.Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, AFP

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ