Ξυδάκης: Η τελική ρύθμιση για τις off shore είναι η εύλογη

«Η τελική ρύθμιση είναι η εύλογη, αυτή που μπορεί να πείσει τους πολίτες, ότι θωρακίζεται ο πολιτικός κόσμος», ανέφερε ο κ.Ξυδάκης για τη διάταξη σχετικά με τις offshore, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, προσθέτοντας ότι ίσως θα μπορούσε να διορθωθεί στην πορεία.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Ξυδάκης, πρόσθεσε: «Αυτό που μετράει αυτή τη στιγμή, πολιτικά και ψυχολογικά, για μια κοινωνία που έχει υποφέρει πάρα πολύ, από την ύφεση, την έκρηξη των ανισοτήτων, και την αίσθηση της αδικίας, και αυτό το αίσθημα, αυτή την αίσθηση πρέπει να την λάβουμε υπόψη και κατόπιν  να είμαστε σύμφωνοι με όλες τις λεπτομέρειες και τις προβλέψεις».

Στη συνέχεια, ο κ.Ξυδάκης σχολίασε: «Δεν νομίζω ότι αν ο γιος μου ανοίξει μία επιχείρηση στο εξωτερικό, θα θέσει εν αμφιβόλω την εντιμότητα και τους καθαρούς λογαριασμούς του πατέρα του, ο οποίος είναι πολιτικός. Ας μην βιαζόμαστε, αν πάντως προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα, το νομοθετικό σώμα είναι σε θέση να το αντιληφθεί, να διορθώσει και να εναρμονιστεί ξανά με το κοινό, «περί δικαίου» αίσθημα.

Για την αποχώρηση της Νέας Δημοκρατίας από τη Βουλή, κατά τη συζήτηση για τις offshore, ο αναπληρωτής υπουργός απάντησε: «Θεωρώ ότι μέσα στο κοινοβούλιο πρέπει να δίνονται οι μάχες με επιχειρήματα. τα επιχειρήματα είναι εκείνα τα οποία ακούγονται, μένουν, τα επιχειρήματα είναι τα οποία θα νικήσουν ή θα συντεθούν σε ένα άλλο επιχείρημα. Άνευ επιχειρήματος δεν υπάρχει διάλογος, δεν υπάρχει συζήτηση, δεν υπάρχει δηλαδή κοινοβουλευτική διαδικασία».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Διαβάστε επίσης:

 

Άδωνις: Ο Τσίπρας πρώτα ξέπλυνε υπουργούς και μετά έφερε τη νέα τροπολογία

Ο Λεβέντης για τις offshore: Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε “πατάτα” – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ