Ξανθόπουλος στον Realfm 97,8 για Κασσελάκη: Έχει υπερτονιστεί το επικοινωνιακό του χάρισμα με την συναίνεσή του

«Έχω εμπιστοσύνη στο πολιτικό κριτήριο και των δύο υποψηφίων αλλά και του στελεχιακού δυναμικού του ΣΥΡΙΖΑ γιατί η μαζική συμμετοχή των πολιτών στην πρώτη κάλπη μας έδωσε μια ώθηση που δεν περιμέναμε και μας κατέστησε ξανά πρωταγωνιστές των πολιτικών εξελίξεων στην αντιπολίτευση» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόφιλος Ξανθόπουλος,  μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

Φίλης για Κασσελάκη: Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό – Ο Μητσοτάκης δεν πέφτει από ναυτιλιακό broker της Αμερικής

«Η ιστορία της εκλογής θα τελειώσει την Κυριακή το βράδυ και για μένα το μείζον δεν είναι ποιος θα εκλεγεί» είπε και συνέχισε λέγοντας πως «αυτός που θα εκλεγεί έχει την πρώτη ευθύνη για να μπορέσει να πετύχει μια σύγκλιση των δύο σημαντικών υποψηφιοτήτων που είναι στην τελική ευθεία. Μην ξεχνάτε πως όποιος και να εκλεγεί, θα έχει απέναντί του έναν που έχει σημαντικό ποσοστό αποδοχής από τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό το ποσοστό κανείς δεν πρέπει να το αγνοήσει».

«Έχει υπερτονιστεί, με την συναίνεση του ίδιου, το επικοινωνιακό του χάρισμα. Δεν έχουν φτάσει με επάρκεια οι καθαρές του πολιτικές θέσεις, αλλά αυτό είναι μια πολιτική κριτική που κάνουμε και εγώ την συμμερίζομαι σε έναν σημαντικό βαθμό αλλά νομίζω ότι το αποτέλεσμα της λαϊκής ψήφου είναι αυτό που θα αναδείξει τον επικεφαλής. Άρα όταν ο λαός πει “Στέφανε Κασσελάκη, πάρε την προεδρία και συνέχισε”, νομίζω μετά πρέπει να συμβάλλουμε όλοι ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ της μετά Τσίπρα εποχής να αποκτήσει γρήγορα τον βηματισμό, που απαιτούν και οι πολίτες αλλά και η θέση μας στο πολιτικό οικοδόμημα» επεσήμανε.

«Μιλάω για σύγκλιση γιατί έχουμε δύο υποψηφιότητες εντελώς διαφορετικών χαρακτηριστικών, πολιτικά και ποιοτικά. Η Έφη Αχτσιόγλου είναι μια υποψηφιότητα που είναι από τα σπλάχνα του ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέφανος Κασσελάκης είναι μια υποψηφιότητα που είναι από τα σπλάχνα της κοινωνίας, με αυτή την έννοια θεωρώ ότι πρέπει να γίνει μια σύζευξη» σχολίασε ο κ. Κασσελάκης.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ