Χαμός από τον άγριο καβγά του Καρανίκα με γυναίκα επιχειρηματία στο Facebook

Σάλο έχει προκαλέσει στα social media η αντιπαράθεση που είχε ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας, με γυναίκα επιχειρηματία, η οποία δραστηριοποιείται στη Μύκονο. Και αυτό γιατί η κόντρα τους στο Facebook εξελίχθηκε σε διάλογο πεζοδρομίου.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε από ένα σχόλιο που έκανε η επιχειρηματίας Κική Μαχαιρίδου στον λογαριασμό του Νίκου Καρανίκα με το οποίο άσκησε κριτική για την κυβερνητική πολιτική με αφορμή την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα για την διανομή του μερίσματος στους ασθενέστερους.

Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του συμβούλου του Πρωθυπουργού, ο οποίος την αποκάλεσε “τσόλι”, “σίχαμα”, “θηλαστικό της μπόχας” και “ξεπλυμένο φασιστάκι”, ενώ της είπε “να πάει να γ…..θεί”.

Και η κ. Μαχαιρίδου χρησιμοποίησε απρεπείς χαρακτηρισμούς όπως “ξεφτιλισμένε”, “σίχαμα” και “χολέρα”.

Καρανίκας: Έκανα το λάθος και ανταπέδωσα

Ο Νίκος Καρανίκας μιλώντας στο newpost.gr υποστήριξε ότι και ο ίδιος δέχθηκε ύβρεις, κάτι που δεν επισημάνθηκε επαρκώς από τα ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Πρέπει να συμφωνήσουμε ότι τα βρισίδια δεν είναι ωραίο πράγμα. Προφανώς ανταπέδωσα. Έκανα το λάθος και ανταπέδωσα. Στις 15 του μηνός, πρώτη ημέρα των πλημμυρών, ανάρτησα μια διαδικασία που γίνεται στη Βουλή. Επί 20 λεπτά αυτή η κυρία μου μιλούσε στο messenger του facebook, δεν θα σας πω τι μου έγραφε. Αλλά όταν μιλάω με κάποιον, δεν τον βρίζω στα καλά του καθουμένου. Με αυτήν, προφανώς ήταν και απαραίτητο να την βρίσω.

«Νομίζετε ότι για αυτό γίνεται όλος ο καβγάς; Κάτι ήθελε να κάνει η κυρία και αποδεικνύεται. Μαθαίνω τρέχει από ραδιόφωνο σε ραδιόφωνο σήμερα».

Μαχαιρίδου: Θα καταθέσω μήνυση κατά του Καρανίκα

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FOCUS 103,6, η επιχειρηματίας Κική Μαχαιρίδου, δήλωσε ότι δεν ξεκίνησε η ίδια το υβρεολόγιο, απλώς σχολίασε την ανάρτηση Καρανίκα για το κοινωνικό μέρισμα.

Η κ. Μαχαιρίδου, δήλωσε μάλιστα ότι προτίθεται να καταθέσει μήνυση κατά του συμβούλου του πρωθυπουργού για εξύβριση και προσβολή της αξιοπρέπειάς της, ενώ είπε χαρακτηριστικά, ότι ο πρωτοφανής «διάλογος» στο FB, διήρκεσε περίπου 20 λεπτά, την ώρα που η Μάνδρα και οι κάτοικοί μετρούσαν νεκρούς και καταστροφές, ο ίδιος ασχολείτο επί 20 λεπτά με το να στέλνει υβριστικά μηνύματα, αντί να προσπαθεί να λύσει άλλα πιο σοβαρά προβλήματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ