Βούλτεψη: Θα γίνει εδώ Τσίπραland που θα κάνει ο καθένας ότι θέλει;

Βούλτεψη: Θα γίνει εδώ Τσίπραland που θα κάνει ο καθένας ότι θέλει;

Η κυβερνητικός εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την «επίθεση» των αγορών προς την Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες, τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τα όσα υποστηρίζει ο κ. Λαφαζάνης.

«Όταν μιλάω ως κυβερνητικός εκπρόσωπος αλλά και ως πολίτης, μιλάω έχοντας στο νου μου το συμφέρον της πατρίδας μου. Δεν μιλάω για να κάνω εντύπωση. Ο συνάδελφος ρωτούσε αν η αναταραχή στις αγορές, προκλήθηκε από το ότι η κυβέρνηση αποπειράθηκε να βγει πρόωρα από το πρόγραμμα, ή αν το θέμα ήταν η πολιτική αστάθεια που φαίνεται στον ορίζοντα λόγο της συμπεριφοράς της Αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είπα λοιπόν ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα στα σχέδιά μας», σχολίασε αρχικά η κ. Βούλτεψη και συνέχισε:

«Στο τέλος του έτους τελειώνει το πρόγραμμα. Άρα η συζήτηση ξεκίνησε εγκαίρως. Η διαφορά ανάμεσα σε μας και τις άλλες χώρες είναι ότι εκεί δεν διανοήθηκε η αντιπολίτευση να συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο. Δεν διανοήθηκε αντιπολίτευση, να πει ότι οποιαδήποτε συμφωνία δεν θα γίνει αποδεκτή από εμάς».

«Ο κ. Λαφαζάνης έχει πει ξεκάθαρα ότι οι αποφάσεις του λαού ποτέ δεν είναι μονομερής ενέργειες. Ας διαλέξουν. Εμείς έχουμε αυτή τη στιγμή την ατυχία να έχουμε μια βαθιά διαιρεμένη αξιωματική αντιπολίτευση. Μιλάμε για βαθύ σχίσμα στην αξιωματική αντιπολίτευση. Η αριστερή πλατφόρμα προειδοποιεί ότι αν εφαρμόσουμε αυτά που λέμε, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όταν θα συμβούν αυτά από τις αγορές πρόβα των οποίων είδαμε τις προηγούμενες ημέρες», πρόσθεσε.

«Η θητεία αυτής της Βουλής, λήγει το 2016. Δεν βλέπω τον λόγο για μία τέτοια συζήτηση. Γιατί θέλει εκλογές; Να μην υπάρχει πολιτικός εκβιασμός», σημείωσε και συνέχσε:

«Οι βρεγμένες γάτες των τελευταίων ημερών κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Κατάλαβαν τι θα συμβεί να θα κάνουν αυτά τα ηρωικά που λένε. Πρέπει να υπάρχει Εθνική συνεννόηση, έτσι έγινε σε όλες τις χώρες. Κατάλαβαν ότι το συμφέρων είναι πάνω από όλα. Μόνο που ο κ. Τσίπρας μπροστά στον Πάπα μιλάει την γλώσσα της αγάπης και πίσω από τον Πάπα μιλά τη γλώσσα του μίσους».

«Είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται κανείς να καθίσει να ασχοληθεί μαζί μας αν εμείς δεν ακολουθούμε κάποια λελογισμένη πορεία. Δεν μπορούμε να κάνουμε του κεφαλιού μας. Καμία θυσία για το ευρώ λέει ο κ. Λαφαζάνης. Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από κανέναν. Θυσία κάνει η Γερμανία, η Φινλανδία, η Ιταλία, εδώ θα υπάρχει το Τσίπραland όπου θα κάνει ο καθένας ότι θέλει;», υποστήριξε και κλείνοντας είπε:

«Δεν τους πιάνεις πουθενά. Για ποιόν διάλογο μιλάμε, όταν ο κ. Παππάς του ΣΥΡΙΖΑ λέει βεβαίως, να πάει ο κ. Τσίπρας σε διάλογο με τον Πρωθυπουργό για να του πει να παραιτηθεί».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ