Βούλτεψη: Αυτό που πέτυχε ο Μεϊμαράκης ήταν κάτι το αδιανόητο

«Ο αρχηγός της ΝΔ πρέπει να είναι κοινοβουλευτικός» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 η Σοφία Βούλτεψη, προσθέτοντας ότι:

«Εμείς αυτή τη στιγμή αυτό το οποίο μας ενδιαφέρει είναι η διατήρηση της ενότητας και της συσπείρωσης του κόμματός μας. Το 28% δεν ήταν καθόλου αυτονόητο τον Σεπτέμβρη, μετά από όλα αυτά του είχαν συμβεί (…) Δείχνει, ότι η ΝΔ αντέχει σε όλες τις περιστάσεις».

Η βουλευτής της ΝΔ, αναφερόμενη στο κριτήριο, κατά την ίδια, για την εκλογή προέδρου του κόμματος, υπογράμμισε:

«Όταν του δίνεις του Μεϊμαράκη ένα κόμμα το οποίο δεν είναι στα καλύτερά του, και μες στον Αύγουστο, και του λες: ‘Κάνε εκλογές’, αυτό το οποίο πέτυχε, αν το σκεφτούμε είναι κάτι το αδιανόητο (…) Σε πρώτη φάση αυτό που χρειαζόμαστε εμείς είναι να κρατηθεί η ενότητα, η συσπείρωση».

Η κ. Βούλτεψη συνέχισε λέγοντας: «Όποιος ξέρει ιστορία, ξέρει ότι τον Τσίπρα θα τον νικήσει το μνημόνιό του. Δεν θα τον νικήσει κανένα πρόσωπο (…) Άρα λοιπόν εμείς τι θέλουμε; Θέλουμε η ΝΔ να είναι δυνατή, ενωμένη, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, όταν η χώρα, η πατρίδα θα της το ζητήσει».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ