Βουλή: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης που έστειλε μήνυμα για βόμβα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Στην ταυτοποίηση του δράστη που φέρεται να έστειλε από το κινητό του το μήνυμα στο 112 με το οποίο προειδοποιούσε για τοποθέτηση βόμβας στο κτίριο της Βουλής, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές.

Βουλή: Λήξη συναγερμού μετά το προειδοποιητικό μήνυμα για βόμβα

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για κάτοικο Θεσσαλονίκης που αντιμετωπίζει ενδεχομένως ψυχολογικά προβλήματα και έχει απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές για απειλητικά τηλεφωνήματα – φάρσες σε διάφορες υπηρεσίες.

Υπενθυμίζεται ότι το μήνυμα στάλθηκε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Τρίτης (29/4). Στο σημείο κινητοποιήθηκαν άμεσα οι ειδικές δυνάμεις του ΤΕΕΜ, η Πυροσβεστική και σκυλιά ανίχνευσης εκρηκτικών, ωστόσο δεν εντοπίστηκε κάτι ανησυχητικό.

Το φρουραρχείο της Βουλής, μολονότι δεν αξιολόγησε το περιστατικό ως ιδιαίτερα σοβαρό, ενεργοποίησε το προβλεπόμενο πρωτόκολλο ασφαλείας.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.