Βουλή: Μοίρασαν τουρκικές μάσκες στους βουλευτές – Τι είπε ο Κωνσταντίνος Τασούλας

Μάσκες φτιαγμένες στην Τουρκία μοιράστηκαν στους βουλευτές. Την αποκάλυψη έκανε η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ από το βήμα της Βουλής, όπου συζητείται η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης.

Όπως τόνισε η κυρία Κανέλλη, «άκουσα να μιλάτε για την Τουρκία. Το ξέρετε ότι οι μάσκες που μας μοίρασε η Βουλή είναι τουρκικές; Οι μετανάστες δεν περνάνε, οι μάσκες όμως περνάνε. Τα συμφέροντα και τα όπλα περνάνε. Είναι Οργουελικό αυτό που ζούμε, οι λέξεις έχουν χάσει το νόημα τους εδώ μέσα» είπε η βουλευτής του ΚΚΕ.

Νωρίτερα, το προεδρείο είχε ανακοινώσει ότι προμηθεύτηκε νέες μάσκες υψηλής προστασίας και ότι θα δώσει από 10 σε κάθε βουλευτή. Ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, αναφέρθηκε στην προμήθεια 5.000 υγειονομικών μασκών. Όπως είπε, επρόκειτο για μειοδοτικό διαγωνισμό της υγειονομικής υπηρεσίας της Βουλής, ενώ σημείωσε ότι αν και το κουτί είχε τη βρετανική και τη γερμανική σημαία, πιο κάτω έγραφε ότι το εργοστάσιο κατασκευής της γερμανικής εταιρείας είναι στην  Κωνσταντινούπολη.

τουρκική μάσκα - Βουλή

«Το συνολικό κόστος ανήλθε σε 1.100 ευρώ. Το κουτί είχε πάνω τη βρετανική και τη γερμανική σημαία αλλά πιο κάτω έγραφε ότι είναι κατασκευασμένες σε εργοστάσιο της Κωνσταντινούπολης. Αν ήμουν εγώ στην επιτροπή και είχα εικόνα θα έλεγαν να μην τις επιλέξουμε», είπε συγκεκριμένα ο κ. Τασούλας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ