Λιάνα Κανέλλη στον Realfm 97,8: Μπογδανάκια υπάρχουν πολλά

Η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, σε συνέντευξή της στον Realfm 97,8 αναφέρθηκε στη συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας αλλά και στη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

“Δεν εξεπλάγην με τη διαγραφή Μπογδάνου. Ευθέως το λέω, γιατί “Ευθέως” λεγόταν η εκπομπή που έκανε στον ΣΚΑΙ με συνεντεύξεις, ο πρώτος συνεντευξιαζόμενος ήταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Γιατί να εκπλαγώ; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εκπλήσσεται κάποιος από τον Μητσοτάκη μέχρι τον οποιονδήποτε. Δεν τον ήξεραν όταν τον έπαιρναν τι πρεσβεύει και τι σκέφτεται; Όπως είπε ο Δένδιας ότι με επέλεξε ο Πρωθυπουργός, έτσι επέλεξε και τον Μπογδάνο για την Α Αθήνας. Κατέβηκε και εκπροσωπεί αυτό που εκπροσωπεί” δήλωσε.

“Θα τον κάνουμε και διάσημο τώρα; Μπογδανάκια υπάρχουν πολλά” πρόσθεσε.

“Για εμένα είναι πιο βαριά και πιο σκιώδης και επικίνδυνη η δήλωση Συρίγου. Μην κάνετε διαδηλώσεις, μην πηγαίνετε έξω από τα σχολεία, μην κάνετε διαδηλώσεις. Αν δεν κάνετε πορείες δεν θα βγουν τα μαύρα σκυλιά. Αν κάνετε θα βγουν. Σαν να είναι φυσικό. Αυτό είναι πιο βαρύ” ανέφερε μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα.

Για τη συμφωνία με την Γαλλία τόνισε ότι “το ζητούμενο δεν είναι αν καλώς ή κακώς πήραμε όπλα που χρειαζόμαστε κάτω από αυτές τις συνθήκες. Το ζητούμενο είναι πότε το παίρνουμε, τι παίρνουμε, πώς και για ποιον”.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ