Βουλευτής της Νίκης στην Βουλή: Αυτές τις ημέρες ανοίγουν οι πύλες της Κολάσεως και βγαίνουν οι καλικάντζαροι – ΒΙΝΤΕΟ

Διαφορετικό χρώμα έδωσε στην συνεδρίαση της Βουλής για το ασφαλιστικό ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος «Νίκη», Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη από τους συναδέλφους του γιατί δεν θα μιλούσε για το νομοσχέδιο και στη συνέχεια είπε ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί «στις άγιες μέρες που εισερχόμαστε» γιατί «πέφτει ξύλο» και βγαίνουν καλικάντζαροι.

«Στις άγιες ημέρες που εισερχόμαστε θέλει πραγματικά μεγάλη προσοχή. Γίνονται και ακούγονται τα χειρότερα. Θυμάμαι ως νεαρός ιατρός που εφημέρευα στο ΑΧΕΠΑ βλέπαμε τα χειρότερα. Θα επιβεβαιώσουν αντίστοιχα και άλλοι ιατροί συνάδελφοι. Το τι ξύλο έπεφτε αυτές τις ημέρες αγάπης στις οικογένειες – οι άνδρες χτυπούσαν τις γυναίκες, οι γυναίκες τους άνδρες, τα παιδιά τους γονείς και οι γονείς τα παιδιά. Γι’ αυτό βγήκε ξέρετε και το “ξύλο της χρονιάς”» είπε για να συνεχίσει: «Λοιπόν οι παλαιότεροι, οι γονείς και οι παππούδες μας, έλεγαν ότι τις ημέρες αυτές ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως και βγαίνουν τα δαιμόνια που πειράζουν τον λαό του Θεού. Τους έλεγαν μάλιστα και καλικάντζαρους. Ο μακαριστός Χριστόδουλος θα έλεγε μάλιστα ότι τα απύλωτα στόματα ανοίγουν και ξερνούν δηλητήριο» υποστηρίζοντας πως τα απύλωτα στόματα είναι τα ΜΜΕ.

«Πού είναι οι θρησκευτικές αρχές του τόπου για να προασπίσουν την αλήθεια και να διεκδικήσουν τα δίκαια της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού;» διερωτήθηκε στο τέλος της ομιλίας του. Και ευχήθηκε «καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

«Ευχαριστώ κυρία πολύ πρόεδρε για το βήμα που μου δώσατε» είπε.  «Και για την αντιπαράθεση με τους Αγίους. Εκτός θέματος νομίζω αλλά δεν πειράζει. Εκτός θέματος ναι, αλλά δεν αντιπαρατιθέμεθα εδώ γι’ αυτούς τους λόγους , νομίζω», του απάντησε η προεδρεύουσα Όλγα Γεροβασίλη και κάλεσε στο βήμα τον επόμενο ομιλητή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ