Βορίδης στον Realfm 97,8: Η λασπολογική επίθεση εις βάρος του πρωθυπουργού είναι οργανωμένη από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα δήλωσε για την έρευνα για τις παρακολουθήσεις ότι «η δικαιοσύνη έχει τους ρυθμούς της, υπάρχουν καθυστερήσεις σε διάφορες υποθέσεις που θα έπρεπε να κινούνται γρήγορα».

«Το θέμα είναι να παρακολουθεί κανείς ότι υπάρχει μια συνεχής ροή ενεργειών. Το πότε ολοκληρώνονται είναι ένα ζήτημα του δικαστή, αλλά πρέπει να υπάρχει συνεχής ροή ενεργειών» πρόσθεσε.

«Αν οι δημοσιογραφικές έρευνες είναι τύπου Documento, ας μην σχολιάσουμε. Το να βγαίνει δημοσιογράφος που λέει ότι εγώ ξέρω ότι ο πρωθυπουργός παρακολουθεί τους υπουργούς του και έχω το predator και έχω στοιχεία και να του λέει ο πρωθυπουργός «είσαι συκοφάντης, είσαι ψεύτης, αυτά που γράφεις είναι γελοιότητες» και η απάντηση στη δικαστική αρχή είναι «εγώ δεν αποκαλύπτω τίποτα». Καταλαβαίνετε ότι ο κ. Βαξεβάνης έχει μείνει με τις κατηγορίες που του εκτόξευσε ο πρωθυπουργός. Η δημοσιογραφική έρευνα δεν μπορεί να λέει ότι ο πρωθυπουργός παρακολουθεί τους υπουργούς, να λέει ο πρωθυπουργός τι είναι αυτές οι γελοιότητες και μετά να λέμε δεν αποκαλύπτω καμία πηγή, δεν έχω να σας πω κάτι. Αυτό δεν είναι δημοσιογραφική έρευνα» σχολίασε.

«Το να μπορούμε να ανιχνεύσουμε αυτόν που κάνει χρήση του παράνομου λογισμικού, να τον εντοπίσουμε και να τον τιμωρήσουμε, καταλαβαίνω ότι δεν είναι τόσο απλό τεχνικά. Αυτά αποτελούν αντικείμενο διαλόγου και δημόσιας συζήτησης» επεσήμανε

«Η λασπολογική επίθεση που εξαπολύεται εις βάρος του πρωθυπουργού είναι οργανωμένη από τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε και συνέχισε «Και έρχεται ο κ. Τζανακόπουλος να πει ότι έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει κέντρο. Από πού έχει αποδειχθεί; Λέει υπάρχουν ενδείξεις, από πού υπάρχουν ενδείξεις; Λέει ο Δημητριάδης, είναι ο Δημητριάδης που έχει κάνει τις παρακολουθήσεις; Από πού προκύπτει αυτό; Είναι δυνατόν να συζητάμε στη δημόσια σφαίρα τέτοια πράγματα και ο δημοσιογράφος που τα έφερε στο φως σήμερα, μετά από αυτά που του έχει σούρει ο πρωθυπουργός να μην έχει σηκωθεί να πει ότι εγώ τα έγραψα για αυτόν τον λόγο και στηρίζονται σε αυτά τα στοιχεία. Θα περάσουμε δεύτερη Novartis;».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ