Βορίδης: “Φορμαλιστικό” και κρύο το ντιμπέιτ

«Παρά το ότι ήταν αποφασισμένος αυτός ο “φορμαλιστικός” τρόπος διεξαγωγής του, που το κάνει λίγο, ας το πω, κρύο, δεν ξέρω και αν μπορεί εύκολα να γίνει κάτι διαφορετικό», σχολίασε ο Μάκης Βορίδης, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και στον Real Fm 97,8 σχετικά με το χθεσινό ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών... ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

«Παρά το ότι ήταν αποφασισμένος αυτός ο “φορμαλιστικός” τρόπος διεξαγωγής του, που το κάνει λίγο, ας το πω, κρύο, δεν ξέρω και αν μπορεί εύκολα να γίνει κάτι διαφορετικό», σχολίασε ο Μάκης Βορίδης, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και στον Real Fm 97,8 σχετικά με το χθεσινό ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών.  

«Αν έχεις για παράδειγμα, πέντε δημοσιογράφους από τη μια και 7 πολιτικούς αρχηγούς από την άλλη, το να κάνεις τη συζήτηση, ίσως πιο ζωηρή και πιο ζωντανή, υπάρχει και ο κίνδυνος να «χαθεί η μπάλα» τελείως, καθώς θα μιλάνε όλοι μαζί, ο ένας επάνω στον άλλον», τόνισε ο κ. Βορίδης.

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google