Βορίδης: «Εκτιμώ ιδιαίτερα τον Ανδρέα Λοβέρδο, θα χαιρόμουν να έρθει στη ΝΔ»

Μια δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης σχετικά με τον Ανδρέα Λοβέρδο, καθώς είπε ότι θα ήταν χαρούμενος εάν ο πρώην υπουργός εντασσόταν στη Νέα Δημοκρατία.

«Εκτιμώ ιδιαιτέρως τον Ανδρέα Λοβέρδο, θεωρώ ότι είναι σημαντικό και σπουδαίο πολιτικό στέλεχος, έχει υπηρετήσει το έθνος με συνέπεια σε πάρα πολύ δύσκολες στιγμές» είπε στο Attica TV ο υπουργός Επικρατείας. «Δεν ξέρω τι απόφαση θα πάρει, εγώ θα χαιρόμουν να πάρει την απόφαση να έρθει στη Νέα Δημοκρατία», τόνισε.

«Έχω συνυπάρξει σε κυβέρνηση με τον Ανδρέα, ξέρω τη δουλειά του, την ποιότητά του, γνωρίζω τις αγωνίες του και τις ευαισθησίες του και ξέρω τι έχει να προσφέρει», είπε ο Μάκης Βορίδης.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε στην εκπομπή Evening Report του ΟΝΕ με τον Μάνο Νιφλή,  ότι δέχεται εισηγήσεις είτε να πάει προς τη ΝΔ, είτε να ιδρύσει νέα πολιτική κίνηση. Όπως είπε στις 20 Νοεμβρίου θα κάνει πολιτική συγκέντρωση.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου

«Από το ΠΑΣΟΚ έφυγα τον Ιούλιο και θεωρώ ότι ήταν πολύ καλή η επιλογή μου. Δικαιώθηκα από τις εξελίξεις που μεσολάβησαν. Θα κάνω αυτό που πρέπει τώρα. Υπάρχουν περιφερειακές εκλογές και σέβομαι τις προτεραιότητες. Στις 20 Νοεμβρίου έχω κλείσει ήδη αίθουσα στο κέντρο της Αθήνας και θα κάνω πολιτική συγκέντρωση. Πριν τα Χριστούγεννα θα ανακοινώσω την επιλογή μου» είπε στο ONE ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Μου έχει λείψει η πολιτική. Θέλω να μιλήσω και να πω κατά τη γνώμη μου πώς εξελίσσονται τα πράγματα στην Ελλάδα. Είναι ο πρόλογος. Το κυρίως θέμα θα είναι τον Δεκέμβριο. Αυτόν τον καιρό που είμαι εκτός ΠΑΣΟΚ, οι εισηγήσεις που δέχομαι είναι δύο. Η μία είναι προσχώρηση στην Νέα Δημοκρατία και η άλλη να κάνω μία κίνηση, που να δοκιμαστεί στις Ευρωεκλογές. Έχω κάνει την επιλογή μου αλλά δεν την έχω πει ακόμα σε κανένα» συνέχισε.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ