Βολές Καπερνάρου κατά Παπανδρέου

Βολές Καπερνάρου κατά Παπανδρέου  

Την εκτίμηση ότι ο Γ. Παπακωνσταντίνου θα κατηγορηθεί και για το αδίκημα της άμεσης συνέργειας σε φοροδιαφυγή, καθώς δεν δικαιολογούνται τα στοιχεία των συγγενών του, έκανε ο εισηγητής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Β. Καπερνάρος μιλώντας στην Βουλή για την παραπομπή του Γ. Παπακωνσταντίνου με το κακούργημα της απιστίας.

«Τότε, κύριοι της κυβερνητικής πλειοψηφίας, θα διεκδικείτε όχι τα πρωτεία, αλλά τα εσχατεία» σχολίασε υπενθυμίζοντας ότι το κόμμα του ζητούσε να κατηγορηθούν οι Γ. Παπανδρέου και Ευ. Βενιζέλος. «Όσο εμπλεκόμενος στην υπόθεση είναι ο Γ. Παπακωνσταντίνου άλλο τόσο είναι και ο Ευ. Βενιζέλος», τόνισε.

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων θύμισε ότι ο Γ. Παπανδρέου στη ΔΕΘ είχε αναφερθεί στην λίστα Λαγκάρντ και σημείωσε ότι όφειλε να γνωρίζει για την επιστολή με την οποία η χώρα μας την ζητούσε από την Γαλλία. Στη ΔΕΘ ο Γ. Παπανδρέου δεσμεύθηκε ότι έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες, είπε ο Β. Καπερνάρος και αναρωτήθηκε: «αποδεικνύεται ή δεν αποδεικνύεται ότι ο Πρωθυπουργός σύμφωνα με το Σύνταγμα, εξασφαλίζει την ενότητα της κυβέρνησης; Είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει ο Πρωθυπουργός ή όχι; Είναι άσχετος ή σκοπίμως…;».

Πηγή: naftemporiki.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ