Βλάχος: Ο Μεϊμαράκης εξασφαλίζει την ενότητα και την ομοψυχία

«Πιστεύω ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης περισσότερο από κάθε άλλον, εξασφαλίζει την ενότητα και την ομοψυχία» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος, και πρόσθεσε: «Κι αυτό δεν το λέω γιατί είναι φίλος. Θα έλεγα ότι δεν είναι ο πιο φίλος μου από τους τέσσερις υποψήφιους».

Ο κ. Βλάχος συνέχισε λέγοντας: «Πιστεύω ότι εκτός απ’ την ενότητα, την οποία εξασφαλίζει ο κ. Μεϊμαράκης, πιστεύω ότι είναι και γνώστης της πραγματικότητας του κόμματος, ούτως ώστε να προχωρήσει σε όλες εκείνες τις αλλαγές που θα οδηγήσουν τη ΝΔ ανασυγκρότηση, σε κάτι διαφορετικό. Τα κόμματα με τις παλιές τους δομές έχουν ξεπεραστεί».

Ο βουλευτής της ΝΔ, επεσήμανε ότι: «Αυτή η κυβέρνηση, όπως μας έδειξε χθες με τις προγραμματικές δηλώσεις, δεν είναι τελικά κυβέρνηση τετραετίας, μια κυβέρνηση που εν πάση περιπτώσει θα φέρει τη σταθερότητα στην πολιτική ζωή του τοπίου. Μακάρι να το καταφέρει, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται εξακολουθεί να κινείται στα πλαίσια μιας απέραντης σύγχυσης και θα έλεγα και εκτός πραγματικότητας. Άρα η ΝΔ οφείλει το συντομότερο δυνατό να ετοιμαστεί και να είναι παρούσα στην κρίσιμη στιγμή, τότε που φαντάζομαι ότι θα υπάρξει πάλι πολιτική ρευστότητα και πολιτικές εξελίξεις».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ