ΒΙΝΤΕΟ-Σταμάτης: Η πολιτική δεν είναι πείσμα

ΒΙΝΤΕΟ-Σταμάτης: Η πολιτική δεν είναι πείσμα

 

“Η κυβέρνησή μας δεν είχε κανένα κόμπλεξ να υιοθετήσει μια καλή πολιτική πρόταση”, είπε ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης μιλώντας για το νομοσχέδιο για νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση, πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία.

Ο κ. Σταμάτης ευχαρίστησε όσους εργάστηκαν για να υλοποιηθεί αυτή η σκέψη για μια νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση, όμως, όπως είπε,”το νομοσχέδιο φέρει την πολιτική σφραγίδα της σημερινής κυβέρνησης γιατί η σημερινή κυβέρνηση φέρνει το βάρος να το καταθέσει και να ζητήσει την ψήφισή του”.

“Θα έχει την υπογραφή των κομμάτων που στηρίζουν αυτή την πρόταση και των βουλευτών που θα την ψηφίσουν γιατί δεν είναι δυνατόν να δεχθούμε ότι ένα ν/σ είναι πολύ καλό και να το υιοθετούμε θεωρητικά και μάλιστα να αναζητούμε ένα σύνδεσμο πατρότητας. Σημασία έχει τι κάνουμε τώρα” σημείωσε, και συμπλήρωσε ότι απαιτείται να συμπράξουμε σε ότι είναι καλό για τον τόπο.

“Η πολιτική δεν είναι πείσμα. Είναι θάρρος . Πήραμε το θάρρος να υιοθετήσουμε ένα νομοθέτημα που πριν από 2 χρόνια είχαμε απορρίψει”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης, σε όσους λένε ότι ότι η ΕΡΤ μπορεί να μην είχε μεγάλη θεαματικότητα αλλά είχε ποιότητα, αντέτεινε: “Που απευθύνεται μια δημόσια τηλεόραση; Στην ελίτ; Στις δημοκρατίες πρέπει να υπάρχει ο μέσος όρος. Η μέση αλήθεια που ακουμπάει τον μέσο πολίτη που πρέπει να υπηρετούμε”.

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ