ΒΙΝΤΕΟ-Σαμαράς: Σύμβολο της Βορείου Ελλάδος ο Ιωαννίδης

ΒΙΝΤΕΟ-Σαμαράς: Σύμβολο της Βορείου Ελλάδος ο Ιωαννίδης

 

Δήλωση στήριξης στην υποψηφιότητα του Γιάννη Ιωαννίδη στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έκανε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στο περιθώριο της επίσκεψής του στο έργο παράκαμψης των στροφών του Πλαταμώνα, στον Παντελεήμονα Πιερίας.

«Σας καλώ να υποστηρίξετε τον Γιάννη Ιωαννίδη για περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, τον Γιάννη, το σύμβολο της Βορείου Ελλάδος, τον Γιάννη τον αγωνιστή, που είναι για τα μεγάλα και για τα δύσκολα», δήλωσε ο κ. Σαμαράς, έχοντας δίπλα τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και πρόσθεσε:

«Θέλω να γνωρίζετε ότι αυτή είναι η θέση της παράταξης και είναι αυτή γιατί πιστεύουμε πραγματικά ότι ο Γιάννης θα μπορέσει, το έχει αποδείξει στο παρελθόν, πέρα και πάνω από κόμματα, πέρα και πάνω από πρόσωπα, θα κάνει αυτό που πάντα κάνει με επιτυχία. Με σωστή τακτική, για να πετύχει το έργο, με τη σωστή καρδιά, για να ενώσει όλους τους Έλληνες. Γι’ αυτό και είναι επιλογή μας».

Σημειώνεται ότι ο κ. Ιωαννίδης συνταξίδεψε στο ίδιο αυτοκίνητο με τον πρωθυπουργό από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τον Παντελεήμονα και κατά την επιστροφή και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών και τα θέματα της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Δείτε το βίντεο

Πηγή βίντεο youtube Thestival.gr

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.