ΒΙΝΤΕΟ-Κουκουλόπουλος: Δεν είμαστε παρακολούθημα κανενός

ΒΙΝΤΕΟ-Κουκουλόπουλος: Δεν είμαστε παρακολούθημα κανενός

 

«Δεν είμαστε παρακολούθημα κανενός», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος στη Βουλή απαντώντας στον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος μιλώντας με τον Φώτη Κουβέλη στη παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά, έστειλε μήνυμα προς την ηγεσία της συγκυβέρνησης, λέγοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν δικαιούται να είναι παρακολούθημα κανενός».

Ο κ. Κουκουλόπουλος τόνισε ότι «είμαστε εγγυητές της κυβερνητικής σταθερότητας» υπενθυμίζοντας στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ ότι «τον Μάιο του 2012 προτείναμε για τη θέση του Πρωθυπουργού και τον κ. Τσίπρα και τον κ. Κουβέλη».

«Εμείς είμαστε ο προοδευτικός πόλος της κυβέρνησης. Εμείς που εγγυόμαστε να μην περνάνε λογικές Μπαλτάκου. Χωρίς εμάς δεν υπάρχει κυβέρνηση» πρόσθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

«Υπάρχει κάτι ψευδές σε αυτό;», αναρωτήθηκε και υπογράμμισε: «Εμείς ζητάμε στις ευρωεκλογές λαϊκή εντολή για να συνεχίσουμε αυτόν τον δρόμο, για να ολοκληρωθεί η προσπάθεια της χώρας, για να δουν γρήγορα αποτελέσματα με τη ρευστότητα και τα προγράμματα για την ανεργία οι πολίτες, για να θωρακίσουμε τις κατακτήσεις του ελληνικού λαού». 

 

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

Συνεδριάζει αύριο η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

Καϊλή: Ο κόσμος δεν αντέχει άλλα εκβιαστικά διλήμματα

Μπακογιάννη: Κακώς έκανε αυτή τη δήλωση ο Βενιζέλος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ