ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Σταμάτη-Δραγασάκη για τον Μπαλτάκο

ΒΙΝΤΕΟ-Κόντρα Σταμάτη-Δραγασάκη για τον Μπαλτάκο

 

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Γιάννη Δραγασάκη και του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη. Αφορμή στάθηκε η αναφορά του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ ότι «αρκεί ένας ισχυρός επιχειρηματίας, ένας μεγαλοεκδότης και καμία φορά και μέτριος εκδότης, ένας εφοπλιστής, ένας φίλος του Πρωθυπουργού, για να ακυρωθεί ένας νόμος».

«Πείτε όνομα» του απάντησε ο κ. Σταμάτης και ο Γιάννης Δραγασάκης συνέχισε:

«Έτσι φτάσαμε κύριε Σταμάτη στην χρεωκοπία. Πηγαίνετε στον εισαγγελέα. Τα ονόματα όλα θα τα αποκαλύψει εδώ μέσα η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Πάρτε το απόφαση επιτέλους. Κάντε υπομονή».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο υπουργός Επικρατείας και ανέφερε:

«Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε κάτι πολύ σοβαρό στην αίθουσα. Βαριά κατηγορία ή βαριά συκοφαντία και είναι στο χέρι του να αποδείξει τι από τα δύο ισχύει. Ονοματεπώνυμο. Πείτε ονόματα έτσι μιλούν οι έντιμοι πολιτικοί. Μπορεί να έχουμε διαφορές αλλά ο καθένας έχει προσωπική εκτίμηση για κάθε βουλευτή. Σήμερα μας απογοητεύσατε».

«Αν υπάρξει επιμονή για ονόματα ίσως και να τα πω. Δεν είμαι έτοιμος αυτή την στιγμή. Το πότε θα το καθορίσω εγώ», απάντησε ο κ. Δραγασάκης και συμπλήρωσε:

«Μέχρι τότε προτείνω φιλικά αν θέλετε ελέγξετε όλες τις τροπολογίες που πέρασαν με ευθύνη Μπαλτάκου και μετά ξανασυζητάμε».

 «Απάντηση δεν υπάρχει. Ο λόγος πρέπει να είναι ξεκάθαρος και  εσείς έχετε το βάρος της απόδειξής και όχι εμείς. Άλλη εικόνα είχαμε για εσάς», ανταπάντησε ο Δημήτρης Σταμάτης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Δραγασάκης: Για ψήφο εμπιστοσύνης… στον λαό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ