Βίντεο-Καμμένος:Χρυσοθήρες ποντάρουν στην κρίση

Βίντεο-Καμμένος:Χρυσοθήρες ποντάρουν στην κρίση

 

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Άρη Γιαννακίδη και με φορείς της περιοχής είχε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το θέμα της εξόρυξης χρυσού και η περιβαλλοντική επιβάρυνση που θα επιφέρει στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, η λειτουργία των μεταλλείων.

«Συναντηθήκαμε με όλους τους φορείς της Θράκης και του νομού Έβρου, προκειμένου να συζητήσουμε το τεράστιο έγκλημα που επεκτείνεται από τη Χαλκιδική, στη Θράκη και ιδιαίτερα στο νομό του Έβρου», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος ενώ πρόσθεσε ότι «οι χρυσοθήρες εκτός από τα καταστήματα αγοράς χρυσού από τον ελληνικό λαό, ποντάροντας στην κρίση, άρχισαν να προσφέρουν δήθεν επενδύσεις, οι οποίες το μόνο που θα αφήσουν στην ελληνική γη είναι κυάνιο, αρσενικό και μια εγκαταλελειμμένη περιοχή που δεν θα μπορεί ούτε να καλλιεργηθεί, αλλά ούτε να αξιοποιηθεί τουριστικά».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξέφρασε τη στήριξή του στους τοπικούς παράγοντες, καθώς,  όπως τόνισε « θα κάνουμε αυτά που πρέπει εντός του Κοινοβουλίου, αλλά και θα βρισκόμαστε στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας που ενωμένη αρνείται την καταστροφή του τόπου της».

 

Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΤ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ