ΒΙΝΤΕΟ-Ένταση στη βουλή από τις δηλώσεις Ζαρούλια

ΒΙΝΤΕΟ-Ένταση στη βουλή από τις δηλώσεις Ζαρούλια

 

Ένταση επικράτησε στη βουλή όταν ανέβηκε στο βήμα η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια. Η σύζυγος του Νίκου Μιχαλιάκου ξεκίνησε την ομιλία της καταγγέλλοντας “τον παράνομα εκλεγμένο δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, τον αποτυχημένο υπουργό Προστασίας του Πολίτη ή σωστότερα του λαθρομετανάστη, Νίκο Δένδια, τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, οι οποίοι καταπατούν το Σύνταγμα εκδίδοντας παράνομες αποφάσεις”.

Εμποδίζουν, είπε, “ένα νόμιμα εκλεγμένο κόμμα να ασκήσει το κοινωνικό του έργο όπως είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο”. Αφορμή αποτέλεσε η δήλωση του κ. Καμίνη ο οποίος χαρακτήρισε παράνομη τη διανομή τροφίμων που έχει προγραμματίσει για αύριο στην Πλατεία Αττικής η Χρυσή Αυγή. Η κυρία Ζαρούλια είπε ότι η διανομή θα πραγματοποιηθεί κανονικά. 

“Θα διανείμουμε φρούτα, ζυμαρικά, κρέας και ρουχισμό μόνο σε Έλληνες”, ανέφερε χαρακτηριστικά, προκαλώντας την αντίδραση του αντιπροέδρου της βουλής Γιάννη Δραγασάκη.

“Αυτό το ‘μόνο σε Έλληνες’ μπορούσατε να το πείτε εκτός κοινοβουλίου”, τόνισε απευθυνόμενος στη βουλευτή της Χρυσής Αυγής ο κ. Δραγασάκης. 

“Σας ενοχλεί ε;” του απάντησε η Ελένη Ζαρούλια, κάνοντας λόγο για “παράνομη επιχείρηση εναντίον ενός νομίμου πολιτικού κόμματος”

“Το Σύνταγμα στο οποίο έχετε ορκιστεί λέει ότι δεν υπάρχουν σε αυτή τη χώρα διακρίσεις.  Αυτά που λέτε παραβιάζουν ευθέως το Σύνταγμα”, ανταπάντησε ο κ. Δραγασάκης.

“Καμία παραβίαση. Να μου δείξετε που το λέει. Φέρτε μου το νόμο” του είπε η κυρία Ζαρούλια σε υψηλούς τόνους. 

“Εσείς είστε παράνομοι. Όχι εμείς.Έχουμε δικαίωμα να διανείμουμε τα τρόφιμα όπου θέλουμε. Δεν είμαστε κλέφτες”, πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ