ΒΙΝΤΕΟ-Αβραμόπουλος: Ας παραμερίσουμε τις κομματικές στρατηγικές

ΒΙΝΤΕΟ-Αβραμόπουλος: Ας παραμερίσουμε τις κομματικές στρατηγικές

«Πιστεύω ότι η κατάθεση της πρότασης για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής τούτη την ώρα δεν γίνεται πραγματικά, για να βοηθήσει και γι’ αυτό η παράταξή μας και η κυβέρνηση δεν πρόκειται να τη στηρίξει», ανέφερε από τη Βήμα της Βουλής ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, όπου είναι σε εξέλιξη η συζήτηση της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο των υποβρυχίων.

«Προτείνω, λοιπόν, να παραμερίσουμε τις κομματικές στρατηγικές», τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος, υπογραμμίζοντας: «γιατί το θέμα αυτό είναι τόσο σοβαρό, τόσο κοστοβόρο, τόσο αναγκαίο για την εθνική μας άμυνα, που δεν προσφέρεται για οποιαδήποτε εκμετάλλευση».

Μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πρόσθεσε: «Σύντομα, λοιπόν, θα πρέπει να ξανασυζητήσουμε στην αρμόδια Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής μία συνολική, οριστική λύση για την υπόθεση των υποβρυχίων, ώστε να τύχει πλήρους συνεννόησης και συναντίληψης. Σε αυτό δεσμεύομαι ενώπιον του Κοινοβουλίου».

Ο κ. Αβραμόπουλος σημείωσε, επίσης ότι αυτή τη στιγμή, είναι σε επιχειρησιακή ετοιμότητα εννέα υποβρύχια, που, αν χρειαστεί, διασφαλίζουν πλήρως την υπεροχή της χώρας μας στο θαλάσσιο χώρο.

Δείτε τα βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ