Βενιζέλος: Μου έστησαν το Ζάππειο-Χρυσοχοΐδης:το κόμμα υπολειτουργεί

Βενιζέλος: Μου έστησαν το Ζάππειο-Χρυσοχοΐδης:το κόμμα υπολειτουργεί

Η ένταση που επικράτησε στην χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, δείχνει ότι η ενότητα που εμφανίζει η Χαριλάου Τρικούπη, είναι επίπλαστη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Σκουρή στο real.gr, ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιτέθηκε για μία ακόμη φορά στον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ αντιπαρατέθηκε έντονα και με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Η τοποθέτηση του υπουργού Υποδομών, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ήταν η σπίθα που πυροδότησε την ένταση στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

Ο Μ. Χρυσοχοΐδης επανέλαβε τη σκληρή κριτική που ασκεί διαρκώς στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ το τελευταίο διάστημα τονίζοντας παράλληλα πως δεν υπάρχει σχέδιο και στρατηγική, καθώς και ότι υπάρχει απόσταση από την κοινωνία, ενώ το κόμμα υπολειτουργεί.

Ακριβώς εκείνη τη στιγμή, προκλήθηκε η έκρηξη του Ευ. Βενιζέλου. Όπως ήταν φανερό, δεν ανέμενε τέτοιου είδους κριτική την ημέρα μάλιστα, που ξεκινούσε στη Βουλή η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

«Υπάρχουν συνωμοσίες εναντίον μου» είπε χαρακτηριστικά. «Εγώ σηκώνω το σταυρό του μαρτυρίου και όλοι βάλλετε εναντίον μου».

Τότε, επιτέθηκε και κατά του Γιώργου Παπανδρέου, όταν τον «φωτογράφισε» τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Μου έστησαν το Ζάππειο. Κανείς δεν με έχει πει Τούρκογλου στη ζωή μου, παρά μόνο σε μια συγκεκριμένη στιγμή. Με αφήνετε στο έλεος του Θεού».

Παρόντες βουλευτές μάλιστα επέμεναν ότι η χθεσινή έκρηξη του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ υπήρξε από τις πιο σκληρές που έχουν ζήσει τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Γρηγοράκος: Στο ΠΑΣΟΚ έχουμε αρχηγούς, αρχηγίσκους και αρχηγόπουλα

Καζάνι που βράζει το ΠΑΣΟΚ-Βαριές κουβέντες στη συνεδρίαση της ΚΟ

Μήνυμα ενότητας από το ΠΑΣΟΚ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ