Βελόπουλος στον Realfm για τις ΜΕΘ: Δημιουργική λογιστική από την κυβέρνηση για να κοροϊδεύουν τον κόσμο

“Σε ποια χώρα του κόσμου χωρίς πόλεμο κόβεται η εθνική της οδός με μια μικρή χιονόπτωση; Το γνωρίζαμε 10 ημέρες πριν, για τα ευρωπαϊκά δεδομένα είναι μικρή” δήλωσε, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

“Αναρωτιέμαι γιατί να πληρώνω διόδια, όταν ο ιδιώτης που έχει πάρει τον δρόμο δεν έχει μηχανήματα, δεν έχει πάροδο για να χρησιμοποιήσω και πληρώνω τα ακριβότερα διόδια στην Ευρώπη σε σχέση με αυτό που παίρνω ως οδηγός” σημείωσε.

Σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας σχολίασε ότι “Μέσα σε ένα έτος πόσες παραπάνω ΜΕΘ έκανε η κυβέρνηση; Γιατί αν η Αθήνα διαθέτει 300 ΜΕΘ, δεν έχουν γίνει ΜΕΘ. Άρα είναι ψεύτες. Είναι η δημιουργική λογιστική για να κοροϊδεύουν τον κόσμο. Εμένα στη Βουλή μου είπαν ότι έχουμε 1200 ΜΕΘ για τον κορονοϊό. Δεν βγαίνουν 1200, με ψέματα δεν μπορείς να κυβερνάς και να πεθαίνουν άνθρωποι. Πεθαίνει κόσμος από την ανικανότητά τους, από την έλλειψη μέριμνας και πρόνοιας. Από τον Μάρτιο τους έλεγα να κάνουμε ΜΕΘ για να είμαστε προετοιμασμένοι για τον Νοέμβριο – Δεκέμβριο. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ