Βελόπουλος στον Realfm: Αβλεψία σε επίσημο κείμενο; Ούτε ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού δεν έκανε τέτοιες δηλώσεις

“Έλεγξαν τέσσερις ΜΚΟ στη Λέσβο και οι τέσσερις είναι δουλεμπορικές. Το έχω πει χίλιες φορές είναι δουλέμποροι οι άνθρωποι. Πρέπει να κλείσουμε τις ΜΚΟ που λειτουργούν στρεβλά και είναι πολλές εξ αυτών” δήλωσε, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

“Η κυβέρνηση πρέπει να κάνει κάτι για τους επιχειρηματίες, κάτι για όσους έχουν υποστεί τεράστιο πλήγμα. Δεν κάνουν τίποτα, επικοινωνία για την οικονομία, δεν γίνεται έτσι. Κάνουν εγκληματικά λάθη” σχολίασε.

Αναφορικά με τον κ. Πομπέο δήλωσε ότι “δεν είδα να πει κάτι για την Ελλάδα, στην ανακοίνωση, μόνο τι παίρνουν αυτοί. Το win-win το έχουμε ξεχάσει στην ελληνική εξωτερική πολιτική. Το πρόβλημα με τις κυβερνήσεις Τσίπρα και Μητσοτάκη είναι ότι συνεχώς δίνουν”. “Οι Θεσσαλονικείς είναι έξαλλοι με όλα αυτά που κάνει ο κ. Μητσοτάκης. Είναι απίστευτα. Αβλεψία σε επίσημο κείμενο; Αυτοί είναι επικίνδυνοι, ούτε ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού δεν έκανε τέτοιες δηλώσεις” συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ