Βελόπουλος στον Realfm 97,8: Έγκλημα στα Τέμπη με τη συμμετοχή όλων των κομμάτων – Από το 2020 έλεγα ότι θα θρηνήσουμε νεκρούς

Ο Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα είπε πως «πρέπει να ντρέπονται όλοι. Έχασα φίλο 30 ετών στα Τέμπη».

Τέμπη: Φωτογραφία ντοκουμέντο από το βαγόνι 3, λίγα λεπτά πριν από την σύγκρουση

«Τον Οκτώβριο του 2020 είχα παραθέσει στοιχεία μέσα στο κοινοβούλιο για την φωτοσήμανση, την τηλεδιοίκηση, ότι θα έχουμε νεκρούς. Έλεγα ότι θα θρηνήσουμε νεκρούς γιατί δεν έχουμε φωτοσήμανση, στοιχειώδεις υποδομές, δεν έχουμε εκπαίδευση, δεν έχουμε τίποτα στον ΟΣΕ. Από κάτω γελούσαν οι βουλευτές της ΝΔ. Για μένα είναι έγκλημα αυτό που έγινε. Ένα έγκλημα με τη συμμετοχή όλων των κομμάτων. Δεν είναι τωρινή ιστορία, είναι δεκαετίες το πρόβλημα. Από το 2012 κλιμακώθηκε» περιέγραψε.

«Είναι μια σειρά γεγονότα που δείχνουν ότι το πολιτικό προσωπικό της χώρας είναι επικίνδυνο. Δεν είναι ένα λάθος, είναι κατά συρροή λάθη που γίνονται από όλες τις κυβερνήσεις. Στα Τέμπη έγινε έγκλημα και το χειρότερο από όλα είναι τα ψέματά τους. Τον Σεπτέμβριο του 2022 είχα πει στη Βουλή πάλι ότι η ΕΕ θα μας παραπέμψει, πάλι γελούσαν οι βουλευτές της ΝΔ. Υπάρχουν τα βίντεο» πρόσθεσε.

Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η 28χρονη Ελπίδα – Συγκλονίζει ο αδελφός της

«Η ιταλική κρατική εταιρεία αγόρασε την ελληνική. Τι είδους ιδιωτικοποίηση είναι αυτή;» σχολίασε. «Με ενόχλησε η εικόνα της κ. Σακελλαροπούλου, επί 40 λεπτά για να ρίξει τα λουλούδια της είχαν σταματήσει τις έρευνες! Εγώ δεν πήγα να σκυλέψω. Πήγαν πολιτικοί να σκυλέψουν σε νεκρούς. Είναι δραματικό! Αυτοί που έφταιγαν για αυτό που έγινε» δήλωσε ο κ. Βελόπουλος.

«Όποιος πιστεύει την κυβέρνηση είναι αφελής» επεσήμανε.

Τέμπη: Η ανάρτηση από την βουλευτή της ΝΔ, Στέλλα Μπίζιου – «Επιχειρούν να με συνδέσουν με τον σταθμάρχη»

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ