Βελόπουλος: Να παραιτηθούν ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση

«Την κλιματική αλλαγή, που επικαλείται συνεχώς ο πρωθυπουργός ως μια παγκόσμια απειλή, έχει καταφέρει ο ίδιος να την περιορίσει εντός Ελλάδος καταστρέφοντας την πατρίδα μας», σημειώνει, σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Εν τέλει, προσθέτει, «δεν φταίει καμία ανύπαρκτη κλιματική αλλαγή για τις φωτιές, αλλά ο ανύπαρκτος πρωθυπουργός». «Πρέπει να παραιτηθεί τώρα μαζί με την κυβέρνησή του πριν ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο!», καταλήγει ο κ. Βελόπουλος.

Η ανακοίνωση του κόμματος

Σε δεύτερη ανακοίνωσή της, η Ελληνική Λύση αναφέρει ότι «Η άσκηση δίωξης σε αλλοδαπούς για εμπρησμό για τις πυρκαγιές στον Έβρο επιβεβαιώνουν θριαμβευτικά όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης από τη Θράκη για ξενόφερτους εμπρηστές!  Η Ελληνική λύση δεν απαιτεί τη συγγνώμη από όσους με ύβρεις και λοιδορία αναφέρθηκαν σε αυτήν, αλλά καλεί το πολιτικό προσωπικό της χώρας να σοβαρευτεί και να δώσει λύσεις έξω και πάνω από ιδεολογικές αγκυλώσεις για το καλό της χώρας και του Έθνους.  Εμείς δεν κάνουμε υποδείξεις στα ΜΜΕ που επιχείρησαν να διαψεύσουν το γεγονός. Γνωρίζουμε ότι ο ρόλος τους είναι άλλος και αντίθετος, σχεδόν πάντα, με την Ελληνική Λύση!»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ