Στέφανος Τσιτσιπάς – Πάουλα Μπαντόσα: Ερωτευμένοι στη Νέα Υόρκη

Μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του βιώνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο διάσημος τενίστας έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Ισπανίδας τενίστριας Πάουλα Μπαντόσα. Οι δυο τους είναι αχώριστοι και μάλιστα έχουν και κοινό προφίλ στο instagram. Μαζί ταξιδεύουν παντού και ανεβάζουν στιγμιότυπα από την ζωή τους στο προφίλ τους.

Αυτές τις ημέρες οι δυο του βρίσκονται στη Νέα Υόρκη και θέλησαν να μοιραστούν μερικές ευτυχισμένες στιγμές τους, με τους ακολούθους τους. Έτσι ανέβασαν ορισμένες φωτογραφίες τους. Σε αυτές ποζάρουν αγκαλιασμένοι στην Times Square, ενώ η χαρά τους και η αγάπη τους ξεχειλίζουν.

Πηγή: Instagram/tsitsidosa

 

Πηγή: Instagram/tsitsidosa

 

Πηγή: Instagram/tsitsidosa

Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 12 Αυγούστου ο Έλληνας σταρ του τένις είχε τα γενέθλιά του. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε 25 ετών και η Πάουλα Μπαντόσα έσπευσε στο προφίλ τους για να του ευχηθεί. Η τενίστρια ανέβασε ένα βίντεο με διάφορες στιγμές τους και έγραψε στην λεζάντα: «Εσύ και η όμορφη ψυχή σου. Χρόνια πολλά @stefanostsitsipas98. Νιώθω τόσο τυχερή που μοιράζομαι τη ζωή δίπλα σου. Συνέχισε να λάμπεις, συνέχισε να εμπνέεις, συνέχισε να είσαι εσύ. Σε αγαπώ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @tsitsidosa

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ