Κυριάκος Βελόπουλος: Η αναφορά στο «λατρεμένο ΠΑΣΟΚ» και τον Ανδρέα Παπανδρέου

Στον Ανδρέα Παπανδρέου και το «πατριωτικό ΠΑΣΟΚ» αναφέρθηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος στην ομιλία του στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Απευθύνομαι στο ΠΑΣΟΚ με ιδιαίτερη αγάπη. Περιμένω κάποια στιγμή εδώ μέσα να αφήσετε τον μανδύα του σημιτισμού και να πείτε αυτό που σας διαβάσω. Δεν θα το πει ποτέ ο Ανδρουλάκης δυστυχώς.  “…η απάντησή μας προς όλους θα είναι ότι η Ελλάδα είναι σε θέση να συζητήσει. Η Ελλάδα με κανένα τρόπο να μην παραχωρήσει κυριαρχικά δικαιώματα. Ούτε ένα βήμα πίσω. Αυτή είναι η θέση της κυβέρνησης της Ελλάδος. Η παράνομη κατοχή της Βόρειας Κύπρου συνεχίζεται. Διάλογο με την Τουρκία μέχρι τότε δεν μπορούμε να έχουμε διότι έτσι προδίδουμε τους αδελφούς μας Κυπρίους και δεν είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε. Μόνο μια Ελλάδα με έναν λαό που να πιστεύει στο έθνος και στην πατρίδα, μπορεί να τα πραγματοποιήσει”. Μιλήστε λοιπόν σήμερα για έθνος και πατρίδα στο ΠΑΣΟΚ», ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Ποιος τα έλεγε αυτά; Ο Ανδρέας Παπανδρέου. Αυτό είναι το λατρεμένο πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, που δεν έχει καμία σχέση με το σημερινό, με το δικό σας ΠΑΣΟΚ που συμπλέει με τον Σημίτη και την Νέα Δημοκρατία σε κάθε επιλογή, δυστυχώς. Και σας το λέει ένας άνθρωπος που έφυγε στα 23 του από το ΠΑΣΟΚ γιατί έβλεπε τι γινόταν τότε» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Δείτε το βίντεο στο 17ο λεπτό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ