Βασίλης Λεβέντης: Το συγκινητικό μήνυμα του γιου του, Μάριου Γεωργιάδη για τα γενέθλιά του

Γενέθλια έχει σήμερα ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται με κορονοϊό στο νοσοκομείο.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων γίνεται σήμερα 70 ετών και με αφορμή τα γενέθλιά του ο γιος του, Μάριος Γεωργιάδης, έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.

“Mια ευχή έχω για τη σημερινή ημέρα γενεθλίων σου. ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ. Μας λείπεις, σε περιμένουμε σπίτι και σε αγαπάμε πολύ. Χρόνια πολλά πατέρα” έγραψε ο Μάριος Γεωργιάδης.

Ο Βασίλης Λεβέντης είχε νοσήσει στις 17 Σεπτεμβρίου και στις 25 Σεπτεμβρίου η υγεία του εμφάνισε επιδείνωση με αποτέλεσμα να χρειαστεί να εισαχθεί στο νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Η σύζυγός του είχε μιλήσει στον Alpha γι’ αυτό εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν εμβολιάστηκε.

«Δεν το είχε κάνει το εμβόλιο. Το παρέτεινε γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις και ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να το κάνει. Για θέματα υγείας», δήλωσε η σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ