Βαρεμένος: “Δεν θα επιθυμούσα να παίρνει ΜΜΕ κάποιος που έχει πολλά λεφτά

Στο θέμα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, αναφέρθηκε ο Γιώργος Βαρεμένος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Πριν τη διενέργεια του διαγωνισμού, σε ορισμένους μπορεί να υπήρχε η αίσθηση “να μην παραοξύνουμε τα πράγματα, εξάλλου, μπορεί να πάρουμε άδεια”. Αυτό δεν συνέβη και τελικά βάλλεται (η κυβέρνηση) και από εκείνους που πήραν άδεια, διότι προφανώς το τίμημα είναι συγκεκριμένο, σου λέει “γιατί να πληρώσουμε και μάλιστα τόσα λεφτά” και βάλλεται από εκείνους που δεν πήραν άδεια. Και βάλλεται γενικώς και ανηλεώς», είπε ο αντιπρόεδρος του κοινοβουλίου, προσθέτοντας:

«Δεν είναι θέμα της κυβέρνησης της συγκεκριμένης, εγώ θεωρώ ότι είναι γενικότερο θέμα. Να σας πω τη δικιά μου θέση; Δεν θα επιθυμούσα να παίρνει ένα Μέσο Ενημέρωσης κάποιος που έχει πολλά λεφτά και αυτό να προσδιορίζει την ευχέρεια του».

Και συνέχισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν θα το επιθυμούσα και νομίζω ότι κανείς δεν το επιθυμεί αυτό, αλλά αυτό είναι μία πραγματικότητα. Το θέμα των αδειών λύνει το θέμα της νομιμότητας, δεν λύνει το γενικότερα. Γενικότερα, πρέπει να συμβεί κάτι».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ