Τζορτζ Τσούνης: Έχασα 39 κιλά με ελληνικό φαγητό – Τι είπε για την σύζυγό του

Μια διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε στον ALPHA ο Γιώργος Τσούνης και μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια βάρους, αλλά και για την σύζυγό του και το μυστικό του γάμου τους.

«Έχασα 39 κιλά στην Ελλάδα μέσα σε 1,5 χρόνο με ελληνικό φαγητό. Θα πω αυτό, άμα ο Θεός το έκανε, να το φας. Έχω παστίτσιο και μουσακά αλλά τις περισσότερες ημέρες τρώω σαλάτα, σούπα, ψάρι, κότα, γαλοπούλα, φρούτα, λαχανικά και νερό. Έχω κόψει τη ζάχαρη, το αλεύρι και περπατάω πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο Τζορτζ Τσούνης.

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα τόνισε ότι «τα παιδιά μου έμαθαν ελληνικά πριν από τα αγγλικά. Η σύζυγός μου έχει 7 πρώτα ξαδέλφια που ζουν στην Λαμία και πολλές θείες και πολλούς θείους. Είναι υπερήφανη γι’ αυτές τις ρίζες και περνούσε τα καλοκαίρια της στην Λαμία».

Όπως είπε, το μυστικό του γάμο του είναι «η απίστευτη υπομονή της». «Κατάφερα να βρω μια ειλικρινή σύντροφο ζωής που μου στάθηκε σε καλές και κακές στιγμές. Και επικεντρωνόμαστε στο να δίνουμε ένα καλό παράδειγμα στα παιδιά μας. Η οικογένεια είναι τα πάντα» τόνισε ο κ. Τσούνης.

Ο Τζορτζ Τσούνης έκανε ιδιαίτερα αναφορά  στους Έλληνες γονείς του που ξεκίνησαν πάμφτωχοι από ένα ορεινό χωριό της Ναυπακτίας, χωρίς να έχουν ρεύμα και νερό, αλλά και στις αρχές που έδωσαν στα παιδιά τους. Όπως είπε έχασε τον πατέρα του πριν από 22 χρόνια, αλλά  «τον θυμάται κάθε μέρα».

«Ο πατέρας μου με έμαθε το φιλότιμο. Ήθελε να μάθουμε μια τέχνη για να μπορούμε να βάλουμε φαγητό στο τραπέζι» είπε μεταξύ άλλων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ