Τζαβάρας στον Realfm 97,8 για Ρώσους διπλωμάτες: Ενδεχομένως να πέφτει πολύ παραμύθι στην ιστορία αυτή

Στην απέλαση των Ρώσων διπλωματών αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Κώστας Τζαβάρας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.

“Αυτή η κατάσταση δεν είναι ευχάριστη. Για αυτό και η κυβέρνηση θα πρέπει να ενημερώσει τουλάχιστον τους πολιτικούς αρχηγούς για το τι ακριβώς συμβαίνει και τι στοιχεία έχει στα χέρια της από τα οποία προκύπτει αυτή η επικαλούμενη ανάμειξη του ρωσικού παράγοντα. Κανένας, και εγώ προσωπικά, μη έχοντας στοιχεία δεν μπορώ να πάρω θέση στο θέμα αυτό. Επειδή μας έχει συνηθίσει η κυβερνητική προπαγάνδα από μία κατάχρηση της αξιοποίησης της επικοινωνιακής κάποιων στοιχείων που συλλέγει από εδώ και από εκεί, ενδεχομένως να πέφτει και πολύ παραμύθι στην ιστορία αυτή… Δεν έχουμε καμία ενημέρωση” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τζαβάρας και πρόσθεσε:

“Γιατί δεν μας λένε τις πληροφορίες να τις ξέρουμε και εμείς; Με το να βγαίνει ο καθένας και να λέει εγώ ξέρω ένα μυστικό το οποίο δεν μπορώ να σας το πω, αλλά με βάση αυτό το μυστικό είμαι σε θέση να ισχυριστώ ότι όσοι πηγαίνουν στα συλλαλητήρια είναι πληρωμένοι από τους Ρώσους. Από το παραμύθι αυτό λείπει ο δράκος”.

“Η μοίρα των μικρών χωρών είναι μονίμως να δέχονται πιέσεις από τους μεγάλους. Και από το ΝΑΤΟ δέχτηκε πιέσεις ο κ. Τσίπρας και από άλλους παράγοντες. Προκειμένου ένα θέμα το οποίο όπως λένε ήταν άλυτο για 25 – 27 χρόνια να το λύσουν και θεωρούν τον εαυτό τους υπερήφανο γιατί έλυσαν ένα τέτοιο θέμα” σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο κ. Τζαβάρας ανέφερε: “Η εκτίμηση η προσωπική είναι ότι η κυβέρνηση εάν όλα εξελιχθούν με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα θα αναγκαστεί να κάνει εκλογές μέσα στο 2018. Εκτός εάν πετύχει αυτό που όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι θέλει να πετύχει να πάρει μία αναβολή στις περικοπές των συντάξεων ή να πάρει κάποια άλλα τα οποία υπάρχουν στο προσκήνιο… Η κυβέρνηση έχει την ικανότητα να σκαρώνει παιχνίδια σε πολλά επίπεδα ταυτόχρονα. Όποτε και να γίνουν εκλογές είναι δεδομένο ότι το πικρό ποτήρι θα το πιει ο κ. Τσίπρας. Ας τις κάνει μία ώρα αρχύτερα, ενδεχομένως να είναι καλύτερα για αυτόν”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ