Τζανακόπουλος στον Realfm 97,8: Ο κ. Μητσοτάκης έχει μίσος για τους εργαζομένους

“Έντονη και σκληρή αντίδραση γιατί νομίζω ότι η συγκεκριμένη δήλωση επί της ουσίας εξυπηρετεί ιδεολογικούς σκοπούς και αναδεικνύει κατά τη γνώμη μου το μίσος του κ. Μητσοτάκη για τους εργαζομένους, για οποιονδήποτε αντιδρά, για οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψη από εκείνον σε ότι αφορά την πολιτική που πρέπει να ασκείται για την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων” δήλωσε ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, στον Realfm 97,8.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αντώνη Δελλατόλα τόνισε ότι “Έχει μίσος για τους εργαζομένους διότι είναι μια πολιτική δύναμη η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης ένας πολιτικός που έχει πει ότι ο τρόπος για να μπορέσει να έρθει η ανάπτυξη σε αυτή τη χώρα είναι η απορρύθμιση της αγοράς εργασίας. Αυτό που θέλει να κάνει είναι να χρησιμοποιήσει τη μείωση των μισθών, την κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων ως αναπτυξιακό κίνητρό. Διαρκώς το λέει”.

“Το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδώσει. Ο ριζοσπαστικός λόγος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από αυτό το άνοιγμα. Το αντίθετο θα συμβεί, όσο πιο μαζικός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο πιο ανοιχτός στην κοινωνία τόσο πιο ριζοσπαστικός θα γίνεται διαρκώς” ανέφερε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.