Τσίπρας: Πάμε να δώσουμε μάχη για την ανατροπή των συσχετισμών

Η ανατροπή των συσχετισμών στις ερχόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπως περιέγραψε ο Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις του μετά την πρώτη συνεδρίαση της εκλογικής επιτροπής του κόμματος υπό την προεδρία του.

Εκλογές 2023: Αγώνας δρόμου ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για τη δεύτερη θέση

«Ακούμε το μήνυμα των Ελλήνων πολιτών και κάνουμε ό,τι μπορούμε προκειμένου να γίνουμε καλύτεροι», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Όπως είπε, «έχουμε πλήρη επίγνωση των δυσκολιών», ενώ σημείωσε πως ο ελληνικός λαός ζητά απαντήσεις στα προβλήματά του, Δικαιοσύνη και άμβλυνση των ανισοτήτων.

«Η απόφασή μας είναι το επόμενο διάστημα να επιχειρήσουμε να επανασυστήσουμε τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη 4ετία», τόνισε και συμπλήρωσε ότι οι προγραμματικές θέσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος. «Θα μιλήσουμε με μεγαλύτερη σαφήνεια», πρόσθεσε.

Εκλογές 2023: Restart για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα – Επιχείρηση ανάκτησης του χαμένου εδάφους μέχρι τις δεύτερες κάλπες

Ο Αλέξης Τσίπρας ευχαρίστησε όσους δέχτηκαν να συμμετάσχουν στη νέα εκλογική επιτροπή και ιδιαίτερα τον Διονύση Τεμπονέρα, ο οποίος θα είναι συντονιστής.

Έστειλε μήνυμα στα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ότι «πάμε να δώσουμε μία μάχη με στόχο να ανατρέψουμε τους συσχετισμούς» και μίλησε για χρέος του ΣΥΡΙΖΑ «να αποτρέψουμε το ενδεχόμενο μίας παντοδυναμίας μίας δεξιάς, ανεξέλεγκτης».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ