Τσίπρας: Η Ελλάδα μπαίνει σε νέα εποχή ανάπτυξης και αισιοδοξίας – ΒΙΝΤΕΟ

Μήνυμα, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό έστειλε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει μία χώρα σταθερότητας και ασφάλειας”. Ο Πρωθυπουργός, στην ομιλία του στη γενική συνέλευση του ΣΕΤΕ, είπε ότι «η Ελλάδα μπαίνει σε νέα εποχή, ανάπτυξης και αισιοδοξίας».

«Τη χρονιά που μας πέρασε η τουριστική δραστηριότητα στην Ελλάδα άγγιξε νέα ρεκόρ. Οι αφίξεις πέρυσι, συνυπολογίζοντας και την κρουαζιέρα, ξεπέρασαν τα 26 εκατομμύρια επισκέπτες και αυτό σήμαινε περίπου 1,5 δισ. περισσότερα έσοδα στην πραγματική οικονομία» ανέφερε ο Πρωθυπουργός.

«Στον τομέα της οικονομίας, τώρα με το πέρας της πρώτης και δυσκολότερης αξιολόγησης, αλλά κυρίως και με τις θετικές αποφάσεις για την ελάφρυνση του χρέους, η αβεβαιότητα μπορεί πλέον να δώσει τη θέση της στη σταθερότητα» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε: «Η Ελλάδα πλέον, μπαίνει σε μία νέα εποχή. Μία εποχή ανάπτυξης και περισσότερης αισιοδοξίας».

«Ζούμε στην ομορφότερη γωνιά της Μεσογείου, από τις ομορφότερες στον πλανήτη, όμως σε μία γωνιά ιδιαίτερα ταραγμένη. Σε μία Ευρώπη που σήμερα βιώνει μία έντονη κρίση ασφάλειας. Και όμως σε αυτό το περιβάλλον και παρά την ευρύτερη αποσταθεροποίηση στην κοντινή και την ευρύτερη γειτονιά μας, έχουμε καταφέρει η Ελλάδα να αποτελεί σημείο αναφοράς ως πυλώνας, ως φάρος σταθερότητας και ασφάλειας» υπογράμμισε. 

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ

 

Διαβάστε επίσης:

Βαρουφάκης: Δεν απείλησα τους Ευρωπαίους με Grexit

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ