Τσακαλώτος: H οικονομική και ασφαλιστική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι πάνω από προσωπικές απόψεις

Δημόσια τοποθέτηση μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τα όσα ανέφερε ο Γιώργος Κατρούγκαλος περί επαναφοράς των κρατήσεων των ασφαλιστικών εισφορών στο 20% για τους ελεύθερους επαγγελματίες, έκανε σήμερα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Τσίπρας: Καμία αύξηση εισφορών στους ελεύθερους επαγγελματίες

«Έχω εργαστεί, προσωπικά και αναλυτικά, με το Πρόγραμμα – ‘Συμβόλαιο Αλλαγής’ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε όλα τα στάδια διαμόρφωσής του. H οικονομική και ασφαλιστική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ξεκάθαρα διατυπωμένη στο ‘Συμβόλαιο Αλλαγής’ και στοχεύει στην σταθερή ανάπτυξη με ισχυρή κοινωνική συνοχή.

Αυτό είναι πέρα και πάνω από οποιεσδήποτε προσωπικές απόψεις και είναι απόλυτα δεσμευτικό της πολιτικής που θα εφαρμόσουμε. Κανένας νέος φόρος και καμία νέα ασφαλιστική εισφορά στη μεσαία τάξη, στους ελεύθερους επαγγελματίες, στους αυτοαπασχολούμενους.

Αποσύρεται από τις εκλογές ο Γιώργος Κατρούγκαλος

Το πρόγραμμά μας υποστηρίζει την ανάπτυξη μέσα από σαφείς φορολογικές ελαφρύνσεις στη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και στους ελεύθερους επαγγελματίες, που άλλωστε αποτελούν και τη σπονδυλική στήλη της οικονομίας», κατέληξε η παρέμβαση του κ. Τσακαλώτου, η οποία έγινε με ανάρτηση στο facebook. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών σημείωσε κατηγορηματικά ότι το πρόγραμμα  του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι δεσμευτικό και υπεράνω από προσωπικές απόψεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ