Τρύφων Αλεξιάδης για παραίτηση Τσίπρα: Είναι μικρός σε ηλικία – Και ο Τσόρτσιλ στα 63 του επανήλθε στην πολιτική

Λάθος χαρακτήρισε την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθεί από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Τρύφων Αλεξιάδης.  «Κατά τη γνώμη μου είναι μια λάθος απόφαση, σεβαστή απόλυτα όμως, δείχνει και την πολιτική του γενναιότητα και την πολιτική του επάρκεια και νομίζω ότι αποτελεί υπόδειγμα πολιτικής παρακαταθήκης, διότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι πολύ μικρός ακόμα για να καθίσει στο σπίτι του» τόνισε ο Τρύφων Αλεξιάδης,

«Είναι η πρώτη φορά που θα το πω δημόσια γιατί είναι η πρώτη φορά που διαφωνώ δημόσια με κάτι που έχει κάνει ο Αλέξης Τσίπρας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξιάδης μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, ενώ σημείωσε ότι υπάρχει ένα ισοζύγιο θετικών και αρνητικών. Στα θετικά, ο κ. Αλεξιάδης επισήμανε ότι ο «Αλέξης Τσίπρας είναι ο πολιτικός που πήρε την Αριστερά σε ένα πολύ χαμηλό ποσοστό, την οδήγησε στην κυβέρνηση, αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα της χώρας, όπως το θέμα της χρεοκοπίας και το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών που άλλες κυβερνήσεις δεν μπορούσαν ή δεν τόλμησαν να το αντιμετωπίσουν και προσέφερε πάρα πολλά στη χώρα», ζητήματα, είπε, τα οποία απασχολούν πλέον την ιστορία.

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι μικρός ηλικιακά. Να θυμίσω ότι ο Τσόρτσιλ στα 63 του επανήλθε στην πολιτική ζωή της Αγγλίας παρότι είχε αποτραβηχτεί. Ανέλαβε την πρωθυπουργία της χώρας και οδήγησε τη Μεγάλη Βρετανία σε μια μεγάλη νίκη» προσέθεσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών επί ΣΥΡΙΖΑ. Τέλος χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα «πολιτικό κεφάλαιο» και «όχι πυροτέχνημα το οποίο εκτοξεύθηκε και έσβησε».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ